GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 200

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
200/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan sadece bir forvet alsaydık hakemleri de yenmiştik.sinan gumus denen idiot onyekurunun 2 asistini yedi sadece fener macında

Aman kalsın, rakibe dalan stoperlerden gına geldi. Beynini kullanabilen stoper bulamadık bi türlü yıllardır
Dany Eren Serdar Amrabat Yiğit Sercan Koray Günter gibi saçma sapan transferler yapmayalım özellikle ligden artık gına geldi. Akbaba iyi topçu ama 4m cidden fazlaydı. Uyanık olmak lazım artık alacağımız TSL topçusu bonservissiz olmalı

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

düzelttim.oldu sanırım.denizlispor -fenerbahce maçını şimdi dinleyebilirsiniz arkadaşlar.hasan kabzeyi de bulacagım

elimizde ozan kabak gibi biri varken gidip maicona 8 m bonservis ödedigimiz aklima geliyor, uyku kaciracak kadar keyifsiz bi durum

İzlediğim kadarıyla Ozan'ın yaşıtlarında Ozan'dan daha potansiyelli isimler var. Fizik olarak yetersizler, Ozan gibi çalışmamışlar. Ozan da cılız, sıskaymış onlar gibi geçmişteki yıllarda. Ozan bunun üstüne gitmiş, azimli ve ne yaptığını bilen kişiliğe sahip. Zaman zaman hatalar yapsa da sahada da bu olgunluğu hissettiriyor. Yunus, Atalay, Celil ''Galatasaray forması giymek bir lütuftur Of Allahım hayallerimi gerçekleştirdim'' söylemleriyle çocukça mutluluklar yaşıyorlar. Ozan ilk forma aldığı maçın ardından ''Bunları yapacağımı biliyordum potansiyelimin farkındayım hedefim çok daha üst şeyler yapmak'' mesajları ve eminliği vardı. Aralarında Ozan'dan yaşça büyük gençler olmasına rağmen daha çocuk ruhlular Ozan'dan. ''Oha Galatasaray maçına çıktım.'' heyecanıyla oynadılar. Vizyonları Ozan gibi olmalı diğerlerinin de. O zaman vücutları da yapılması gerekene verdikleri azim de hayalleri de daha üst seviyelere çıkacak.

Dany Eren Serdar Amrabat Yiğit Sercan Koray Günter gibi saçma sapan transferler yapmayalım özellikle ligden artık gına geldi. Akbaba iyi topçu ama 4m cidden fazlaydı. Uyanık olmak lazım artık alacağımız TSL topçusu bonservissiz olmalı

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ömer bayram ve muğdatı görünce artık bonservissiz bile gelmesine karşıyım açıkçası. Altyapıdan çıkaralım veya yurtdışındaki gurbetçilerden alalım

Hic maceraya gerek yok onu satip bunu satip, yerine ayni seviye adam bulma ihtimali dusuk bu yonetimin

Maicon satiliyordu, satsinlar, biri bonservissiz 2 forvet, 1 stoper isimizi gorur

Takim sakatliklar gecip kondusyon da iyilesmeye baslayinca zaten olumlu sinyaller verdi, fernando, belhanda, feghouli formda olsun sampiyon oluruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt