GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 213

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514K
Sayfa
213/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ba'ya fitim diyenleri goruyorum ve bu beni uzuyor

GrotesqueHideousArchaeocete-size_restricted.gif

Ba'ya fitim diyenleri goruyorum ve bu beni uzuyor

GrotesqueHideousArchaeocete-size_restricted.gif
Ya bu futbolda olmayacak şey yoktur. Düşünsenize Bjk ile liderlik için çekişiyoruz ve BA golleri kaçırıyor. Aman Allah korusun yönetimi de hocayı da afaroz ederiz. Bu risklere hiç gerek yok. Git ighaloyu kafan rahat etsin. Hem geri dönüş avantajı da var maddi olarak satılabilir oyuncu.Ne gerek var kumara.Sonuçta adam free. Ama illa risk alacaz. Ligi tanıyor ya yersen

Ba yı alacağımıza Doukara yı alalım daha iyi. 27 yaşında. Tutarsa 3-4 sene hamle forvetimiz olur. Ba dan ne beklentimiz var anlam veremiyorum. Ba ya vereceğimiz maaşla Doukarayı alırız

Antalya suan mali krizde, acil para lazim. Bu firsati kullanip Doukarayi alabilirisz hem daha 27 yasinda tank gibi vucut var adamda zor yikiliyor.

Alan - Doukara muthis olur.

Transferde duyumcularin yuzdeler nasil hesaplanir acikliyorum
Totodan uydurma: %50
Baskasinin totosunu teyitleme: %60
Kulup caycisina isim sorma: %70
Herkes yaziyorsa bir de sen salla: %80
Tanidik bir yoneticinin ima etmesi: %90
Tanidik bir yoneticinin hayirlisi bakalim demesi: %99
Oyuncunun berberinin aciklamasi: %100

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bu futbolda olmayacak şey yoktur. Düşünsenize Bjk ile liderlik için çekişiyoruz ve BA golleri kaçırıyor. Aman Allah korusun yönetimi de hocayı da afaroz ederiz. Bu risklere hiç gerek yok. Git ighaloyu kafan rahat etsin. Hem geri dönüş avantajı da var maddi olarak satılabilir oyuncu.Ne gerek var kumara.Sonuçta adam free. Ama illa risk alacaz. Ligi tanıyor ya yersen
Iste futboldan anlayan bir uye

:tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt