Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Ba'ya fitim diyenleri goruyorum ve bu beni uzuyor
bence çok daha iyi bi santrafor alınırsa alan ile birlikte oynarlar. alan sonuçta kanat forvet ve yardımcı forvette oynayabiliyor. hayvani fizikli bi nokta santrafor şart bence diagne tarzıZaten tek forvet oynuyoruz, Ba bazen as bazen alternatif olur. O yüzden fazla üzmez bizi.
En azından Eren hıyarı kadar üzmez.
Ya bu futbolda olmayacak şey yoktur. Düşünsenize Bjk ile liderlik için çekişiyoruz ve BA golleri kaçırıyor. Aman Allah korusun yönetimi de hocayı da afaroz ederiz. Bu risklere hiç gerek yok. Git ighaloyu kafan rahat etsin. Hem geri dönüş avantajı da var maddi olarak satılabilir oyuncu.Ne gerek var kumara.Sonuçta adam free. Ama illa risk alacaz. Ligi tanıyor ya yersenBa'ya fitim diyenleri goruyorum ve bu beni uzuyor
![]()
Diyorum la zoruna mı gitti farmer yusf?Ba'ya fitim diyenleri goruyorum ve bu beni uzuyor
![]()
Ben de isterim öyle birini fakat mevcut yönetim için zor hareketler bunlar.bence çok daha iyi bi santrafor alınırsa alan ile birlikte oynarlar. alan sonuçta kanat forvet ve yardımcı forvette oynayabiliyor. hayvani fizikli bi nokta santrafor şart bence diagne tarzı
hayallerimin stoperi miranda.keşke alabilsekDefansa bi Cahill veya Miranda montajı yapsak süper ötesi olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu graziano pelle yi niye düşünmüyor bizimkiler yanlış değilsem sözleşmesi bitiyor.
hadi be. tam aradığımız adamdı yazık olduSozlesme uzatti Adnan, 2 senelik.
Iste futboldan anlayan bir uyeYa bu futbolda olmayacak şey yoktur. Düşünsenize Bjk ile liderlik için çekişiyoruz ve BA golleri kaçırıyor. Aman Allah korusun yönetimi de hocayı da afaroz ederiz. Bu risklere hiç gerek yok. Git ighaloyu kafan rahat etsin. Hem geri dönüş avantajı da var maddi olarak satılabilir oyuncu.Ne gerek var kumara.Sonuçta adam free. Ama illa risk alacaz. Ligi tanıyor ya yersen

2 year new contratşu graziano pelle yi niye düşünmüyor bizimkiler yanlış değilsem sözleşmesi bitiyor.
geçen yıl göztepede ve beşiktaştaki son hali hiç iyi değildi benceba diagne ve doukarayı top diye oynar