Dem'li mi yoksa Dem'siz mi bilmiyorum da Baba'yı aldık o kesin.Noldu aldık mı dem babayı
Dem'li mi yoksa Dem'siz mi bilmiyorum da Baba'yı aldık o kesin.Noldu aldık mı dem babayı
Hayır.Beyler bolu maclari arka arkaya mi oynancak. Fatih hocanin
A.Gücü macinda kenarda olacak deniyorda??
kimden bahsediyor? burak mı?Sözlükte şöyle bir şey yazılmış.
"çok açık bir dille yazıyorum.
bir galatasaraylı olarak, kendisinin parçalıyı giymesini, taçsız kral metin oktay'ın giydiği parçalıyı giymesini kabullenmem söz konusu olamaz.
bu oyuncunun adının galatasarayla aynı cümlede geçmesini bile içime sindiremem.
aslanlar gibi kazandığımız 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçımızda, sneijder'in attığı golü diline dolayan bu şahıs, utanmaksızın takımımızın şike yaptığını iddia etmiştir.
gitsin ve nerede oynarsa oynasın; ama asla bizim formamızı giymesin."
Bu saatten sonra s gitsin.
oglum bu nasıl bi azman lan.istediği yere uzun top atıyo,paslar şahane,bilekleri müthiş.basaksehir macında çok güzel çalımlar atmış.harika çocuk
@Hayri Cund reis cocuk manyak bişey ya
mustafa kapı 16 yaşında seneye a takım kadrosunda olacak yetenekde ayrıca esas hazır bomba abdüssamed karnucu kendisi hali hazırda orta sahada selçuk-donk-fernandodan çok daha iyi durumda ve direk oynacak halde...
Ben Celil'i de çok beğendim kupa maçında. Ndiaye ve Celil'i orta sahaya koy, basmadık yer, ısırmadık adam bırakmazlar.
Abdüssamed'i bilmiyorum...
[La Gazzetta dello Sport]Lazio dangalak kulup zaten, Muslerayi 6m satan bir kulupten bahsediyoruz ;d
oglum bu nasıl bi azman lan.istediği yere uzun top atıyo,paslar şahane,bilekleri müthiş.basaksehir macında çok güzel çalımlar atmış.harika çocuk
@Hayri Cund reis cocuk manyak bişey ya
Celil Gs da ilk 11 oynayacak seviyede değil bence. En az 2-3 yıl iyi bir takımda sürekli ilk 11 oynaması lazımBen Celil'i de çok beğendim kupa maçında. Ndiaye ve Celil'i orta sahaya koy, basmadık yer, ısırmadık adam bırakmazlar.
Abdüssamed'i bilmiyorum...