Hakan Atasoy
Parçalı Üye
Belhanda ve feghouli satılacak son isimlerdir. Hocanın böyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Medya kudurabilir.
Şu ana kadar hiç tutan haberini görmedim.Yazın da trezeguet bizde diyordu vs vsÇok desteksiz sallamış. Feghouli ve belhanda kalacaktır.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o olmasa gecen sezon zaten sampiyon olamiyacaktin sukru yavumarim maiconu bir an evvel satariz
gecen sezon gencler macindaki utanc verici hatasi yuzunden az kalsin sampiyonluk gidiyordu
ms. maicon kalabilir lakin
candan ercetinin kopegiyle beraber unal aysalimin yeni yonetimde yer almasini dört gözle bekliyorum
Riera, Fabri, Negredo (son sezon) var. Onlarin disinda ligde basarili olmus ispanyol pek yok
Bonservissiz Alan ve bedelsiz kiralik yedek santrafor ile stoper getirirsin olur biter. Niye her oyuncuyu satma ihtiyacı duyalim.kalırlarsa transfer olmaz o zaman
o olmasa gecen sezon zaten sampiyon olamiyacaktin sukru yav
sözün bittigi yer reis
Maicon ve mariano gidecektirkalırlarsa transfer olmaz o zaman
evet iyi gorunmuyor cok haklisin ama mesela karabuk gibi maclardada kazandirdi kendi evimizde.
gecen sivasla oynadigimiz macda gayet iyi oynadi
maicon - serdar tandemi tekrar yapilmasi lazim bana sorarsan. ozan bebesi biraz yedeklerde otursun yine.
mariano gidecek gibi durmuyor
Mariano kalıyor büyük ihtimal. Hem kendisi gitmek istemiyor hemde kulüp gelen tekliften memnun değil.