GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 254

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,5K
Sayfa
254/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav benim bildigim tek ispanyada genc oyunculara serbest kalma maddesi veriyorlar. Onuda kanun yüzünden mi ne yapiyorlardi hatirliyorsam.

ABV Dursun ve ekibi. Türkiyede hic böyle birsey görünmüsmü? Niye hemen ilk maclarindan sonra cocuga daha tam baya iyi performans göstermeden iyi bir teklif yapilmadi? Verseydiniz cocuga 1,5 milyon tl maas ve o serbest kalma maddesini o zaman rahat 20-25 milyona yükseltirdi.

Birakin mal dursunu, haftalardir bu 7.5milyon maadesi var diye haber cikti yönetim bunu yalanlamadi eger simdi baskan gercekten cikip bu maddeden yeni haberimiz oldu diyebiliyorsa ya hicbirsey bilmiyor hicbirseye ilgilenmedi icin yada bilip para lazim.diye ilk gelene satip ben böyle birseyden haberim yoktu ayagi cekiyordur.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye hep böyle sacmasapan seylerle biz ugrasiyoruz niye böyle salak salak isler hep bizim kulübün basina geliyor.

Bunlari sorgulamak lazim.

Lan en az 20 milyon euroluk adam. 7.5 ne dalga mı geçiyorsunuz? Beyinsizler,beceriksizler,aptallar. Fatih Terim mi yönetsin kulubü sığırlar. Ne boka yarıyorsunuz siz?

Hala Dursun 'un yaptığı hatalarla uğraştığımıza mı yanayım Mustafa Cengiz 'in tarihin en iş bilmez başkanı olduğuna mı yanayım Ozan'ı kaybedeceğimize mi yanayım

Ulan ne demek teklif gelince öğrendik ? senin haberin yok ta elin ingilizinin mi haberi var çocuğun sözleşmesinden

Gerçekten böyle bir şey olursa defolup gitsinler hiç forvet filan almalarına da gerek yok yine onu da eline yüzüne bulaştırırlar ...

Suleyman Rodop hangi gazetede calisiyor? Hurriyet. Peki Hurriyet kimin gazetesi? Demiroren.

Bu adam en son ne zaman dogru haber yapmis? Su anda Demiroren'in gazetecilerinin bizim hakkimizda yaptigi haberler nasil, farkinda misiniz?

Biraz dusunun reaksiyon vermeden once. Istifaya davet etmis 3-4 kisi hemen. Komik olmayin.

Emre'nin sakatlik haberi Bipspor'da yok, Musap "totem" yapiyor.

Niye hep böyle sacmasapan seylerle biz ugrasiyoruz niye böyle salak salak isler hep bizim kulübün basina geliyor.

Bunlari sorgulamak lazim.

cevabı burda
orta_dogu_siyasi_harita.jpg

1- Bu arada Galatasaray serdar aziz ile yolları ayırdı. Sivasspor maçında hasta olduğu İçin oynayamayan stoperi Fatih Terim” birdaha takımda görmek istemiyorum” dedi. Bunun üzerine genel manajer Şükrü Hanedar bunu futbolcuya bildirdi..

Bu adam ağır t....k geçiyor galiba s edin. Mala bak.

Spor direktor lazim ya. Bizimkiler bu isi beceremiyor. Fatih hoca spor direktörü istemiyorsa, oyuncularinin sözlesmesini tanimali ve Ozana rahat 2 ay önce yeni sözlesme imzalatmaya calismaliydi.

Maicon istenilen fiyata satılamayıp Ozan'a olan bu tekliflerden biri kabul edildiğinde M.Cengiz 'Sözleşmesinde madde vardı, Ozan gitmek istedi hayaliydi, transfer yapmak için buna mecburduk, 18 yaşındaki evladımızı avrupanın büyük ligine gönderdik.'' gibi popülist cevaplar verecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt