Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
Dursun Özbek gibi iş bitirici adamlardan Mustafa Cengiz gibi ömür bitirici adama düştük. Inanılır gibi değil. Ozan Korkut bari kazansaydı şu seçimi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
?
Dursun Özbek gibi iş bitirici adamlardan Mustafa Cengiz gibi ömür bitirici adama düştük. Inanılır gibi değil. Ozan Korkut bari kazansaydı şu seçimi.
Bu taraftar dursunu mum gibi arıyacak kardesim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hangisiyle ugrasacaksin. Birileri yine dügmeye basmisBaskan M. Cengiz'i bircok konuda takdir ediyorum. Ama bir konuda kesinlikle degil ..
Baskan isen yumrugu masaya vuracaksın.. Aziz Yıldırım gibi gerektiği zaman medyaya ayarı vereceksin.
Ne bu yaaa? Hergun 50 yalan-dolan haber cıkıyor. Buyuk cogunlukla kulubu karıştırmaya, kaos cıkarmaya yönelik ve yonetim uyuyor.. Abdurrahim zaten uyuyor, sen uyan bari Baskan..((
Dursun ozbeke iyi diyen Galatasarayli degildir, ya tinetcidir yada sikeci. O Dursunun yagli suratini agziniza sokarim. Dursun denen pislik, tarihimizin en hirsiz Baskanidir. Allah akil fikir versin, ne Dursunu
Serdar burda efsane olmak istiyorum diye kaç defa dile getirdi. Bu adam bu kadar kolay silinemez. Özellikle burda da görüyorum bazı aptal taraftarlar tarafından gitmesi isteniyor. Tek tek ifşalardım bazılarının amaçlarının ne olduğunu ama şimdilik susuyorum. Serdar geçen sene şampiyonluğumuzda büyük katkı sağlamıştır. Yıllar sonra sert stoper bulmuşuz oldu anasını satayım satın devre arasında gerizekalılar sizi. Hocanın sizinle aynı fikirde olmadığına yüzde yüz eminim.
Paylasdi ve sildi haberleri her dönem cikarSerdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz az önce instagram hesabından “Malesef bitti.” içerikli bir paylaşım girdi. 5 dakika sonra kaldırdı.![]()
gibi birşey okudum