GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 280

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,1K
Sayfa
280/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan M. Cengiz'i bircok konuda takdir ediyorum. Ama bir konuda kesinlikle degil ..

Baskan isen yumrugu masaya vuracaksın.. Aziz Yıldırım gibi gerektiği zaman medyaya ayarı vereceksin.

Ne bu yaaa? Hergun 50 yalan-dolan haber cıkıyor. Buyuk cogunlukla kulubu karıştırmaya, kaos cıkarmaya yönelik ve yonetim uyuyor.. Abdurrahim zaten uyuyor, sen uyan bari Baskan.. :(((

Dursun Özbek gibi iş bitirici adamlardan Mustafa Cengiz gibi ömür bitirici adama düştük. Inanılır gibi değil. Ozan Korkut bari kazansaydı şu seçimi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
f9feb7b980453ec6e781ae5e28a0512a.jpg

sent via GSC

Başkan herseye kosturamaz ama iletisimden sorumlu medyayi vs takip edecek sağlam bir yönetici yetkili almaliydi hata yaptı bu konuda sen sessiz kaldıkça dahada saldiriyorlar

Ne Dursunu yaw kim savunuyor bu adami? Dursun galatasaray tarihinde en karanlik baskan olmustur. onun zamaninda kim bilir ne paralar calindi ne komisyonlar cepe indirilidi, riva florya demiyorum bile. Mustafa Cengiz ben daha cok rahmetli özhan canaydina benzetiyorum iyi niyetli ama capsiz nerde ne konusacagini bilmiyor ne yapmaya calisa eline gözüne bulastiriyor ve bol bol yalan söylüyor tipden ama asla bir hirsiz degildir.

Dursun ozbeke iyi diyen Galatasarayli degildir, ya tinetcidir yada sikeci. O Dursunun yagli suratini agziniza sokarim. Dursun denen pislik, tarihimizin en hirsiz Baskanidir. Allah akil fikir versin, ne Dursunu

Baskan M. Cengiz'i bircok konuda takdir ediyorum. Ama bir konuda kesinlikle degil ..

Baskan isen yumrugu masaya vuracaksın.. Aziz Yıldırım gibi gerektiği zaman medyaya ayarı vereceksin.

Ne bu yaaa? Hergun 50 yalan-dolan haber cıkıyor. Buyuk cogunlukla kulubu karıştırmaya, kaos cıkarmaya yönelik ve yonetim uyuyor.. Abdurrahim zaten uyuyor, sen uyan bari Baskan.. :(((
hangisiyle ugrasacaksin. Birileri yine dügmeye basmis

Serdar Aziz’in eşi Tuğçe Aziz az önce instagram hesabından “Malesef bitti.” içerikli bir paylaşım girdi. 5 dakika sonra kaldırdı.
1f914.png

gibi birşey okudum

Messi: "Cristiano ile aynı ligde rekabetimiz oldukça iyiydi, özellikle seyirciler için çok güzeldi. Bu rekabetle birlikte kendimizi geliştirdik."

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, oyuncuları Sadık Çiftpınar için Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın görüşme talep ettiğini söyledi. (İHA)

Serdar burda efsane olmak istiyorum diye kaç defa dile getirdi. Bu adam bu kadar kolay silinemez. Serdar geçen sene şampiyonluğumuzda büyük katkı sağlamıştır. Yıllar sonra sert stoper bulmuşuz. Hocanın sizinle aynı fikirde olmadığına yüzde yüz eminim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serdar burda efsane olmak istiyorum diye kaç defa dile getirdi. Bu adam bu kadar kolay silinemez. Özellikle burda da görüyorum bazı aptal taraftarlar tarafından gitmesi isteniyor. Tek tek ifşalardım bazılarının amaçlarının ne olduğunu ama şimdilik susuyorum. Serdar geçen sene şampiyonluğumuzda büyük katkı sağlamıştır. Yıllar sonra sert stoper bulmuşuz oldu anasını satayım satın devre arasında gerizekalılar sizi. Hocanın sizinle aynı fikirde olmadığına yüzde yüz eminim.

merak ediyorum serdar gönderilirse hocaya tek kelime edebilecek misin bu lafları ettikten sonra

burda serdar rahatsızlanıp maça çıkmadıktan sonra tatil fotosu paylaştığı için gönderin diyen tek taraftar olmadı , fatih hoca bileti kesti haberlerinden sonra “hoca ne derse o” diyenler ve birkaç anti serdarcı gitsin demiştir anca

GSC App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt