GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 285

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514K
Sayfa
285/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar adami yollamaya calisiyorlarsa AL'yi gozden cikarmislar. Maicon, Serdar, Gary, Mariano, Belhanda ve Feghouli de istenmiyor. Hayirlisi artik.

Kronik sakat , müzmin sakat ,3 maç var 5 maç yok yeter be kardeşim ne ezberci oldunuz yahu hadi ezberciniz anladık geçen sezon takımı hiç mi takip etmediniz böyle konuşuyorsunuz.

1545916402993.webp

Kronik sakat , müzmin sakat ,3 maç var 5 maç yok yeter be kardeşim ne ezberci oldunuz yahu hadi ezberciniz anladık geçen sezon takımı hiç mi takip etmediniz böyle konuşuyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 35257

Serdar aziz, galatasarayin stoperi degil. yalanlariyla, kronik sakat bir adam. defolsun gitsin. Epureanu dan ornek alsin adam 2014 den beri toplam 170 macta 18 mac kacirmis. hem ustelik adam bonservissis geldi ve maasi en fazla 1.3M falan dir.

Serdar aziz, galatasarayin stoperi degil. yalanlariyla, kronik sakat bir adam. defolsun gitsin. Epureanu dan ornek alsin adam 2014 den beri toplam 170 macta 18 mac kacirmis. hem ustelik adam bonservissis geldi ve maasi en fazla 1.3M falan dir.

Maicon mu Gs'nin stoperi yoksa Ahmet mi yoksa Dany mi Semih mi ?

Serdar bu takımın As stoperi.

once ahmet calik sakatini gondersinler. adamin her yeri yag baglamis. devre arasi serdari gondrrmek mallik. srzon sonu dusunulur bu. o ahmet denen dombiliyi biri sakatlaninca gormek istemiyorum

Ahmet yedek stoper ve aldığı maaş yedek stoperin alacağı maaş kadar. Serdar as stoper ve sakatlıkları can sıkmış olabilir, gönderilebilir. Gönderilsin ya da gönderilmesin demiyorum illa saflara ayrılıp birbirimize bir şey kanıtlamak zorunda değiliz. Gönderilmek isteniyorsa hak veririm. Forumda dünyanın sonu gelmiş gibi davranılıyor. Geçtiğimiz yıllarda kronik sakat, cam adam deniliyordu hatırlıyorum. Galatasaray'ın futbolcu bazında revizyona ihtiyacı var. Gerek maddi anlamda bu böyle gerekse takım psikolojisinde sıkıntılar var. Bu sezon oynanan futbolu daha doğrusu futboldan öte sorunların olduğunu gördük. Ozan dışında hiçbir futbolcunun takımda kalmayı tam olarak hakettiğini düşünmüyorum. Sezon boyu sahada döküldü futbolcular. Bu oyuna yaptırımların gelmesi kadar doğal bir eylem olamaz.

fatih baba herseyi bilir. onun ustune bilen kisi yoktur. serdari yolluyorsa bir bildigi vardir. maasi disinda serdari begeniyorum cok ust duzey oyuncu olmasada ama fatih baba bu hic yanlis yapar mi

yonetim yerine ultraslan yaziyor. ********************* serdar kadro disi diyor. klup sus pus.

sirk yerine bizim yonetimi izlemeye gitsen daha cok zevk alirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt