GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 291

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514K
Sayfa
291/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç, önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la bir görüşme gerçekleştirdi. (Ntv)

defans taktigi aliyor

Keşke hiç devre bitmeseydi forvet yok bitsin şu devre dedik , 2.yarıya stoper de kalmıyacak oha yani.
malagadan_ahmet_calik_ve_cenk_gonen_aciklamasi_1517663699_9769.jpg

Serdara mi uzulelim simdi yani? Ozanin yanina iyi bi stoper alsinlar yeter maicon da gitmiyorsa. Hic biriniz serdari 11 e yazmazken neyine karalar bagliyorsunuz anlamiyorum ki

Takıma hep destek olmaya çalıştım ama serdar veya ozan satılırsa ağzıma gelen tüm küfürleri ederim.. Bu adamlar bizim geleceğimiz yabancı sınırına karşı kozlarımız.. Tam şampiyonluk havasına girmişiz en iyi 2 stoperimiz hakkında haber çıkıyor..

Basın gaza getiriyor bizim salak taraftarda olabilir kimse satılmayacak değil diyor. Bu olay fb,bjk nin başına gelseydi bu kadar konuşulur muydu sanıyorsunuz? Yönetim denilen şahsiyetlerde açıklama yapmalı bir an önce.

Ulan serdar aziz gibi kimin stoperi var türkiyede? Beton gibi stoper bulmuşsun bu kadar kolay harcanır mı bu adam? Basın yalan yazıyor sonunda göreceksiniz.

Mustafa cengiz in üstüne çok geliyorlar işk günden beri dursun çapsızının paralı kalemleri çok çalıştı.. Önce avrupa dan menle başladı olaylar sonra başka yerlerden yürüdüler..
Cengiz yönetimi bunlara dur diyeceksen çıkıp çatır çatır gerçekleri anlatsın.. Yoksa gomis olayındaki gibi hataları bu taraftar 2.kez affetmez

Serdar-Ozan kalsın Maicon gitsin ve yabancı 1 stoper alalım
Eren-Muğdat gitsin 2 yabancı forvet alalım

Bu kadar basit neden zorlaştırıyoruz.

Ulan bizim yeni forvetimizi konuşmamız gerekirken Ozan 'ın sözleşmesindeki fesih bedelini, Serdar 'ın gidip gitmeyeceğini, Eren&Selçuk 'un kadro dışı kalıp kalmayacağını filan konuşuyoruz

Ulan ben adım gibi eminim transfer döneminin sonuna kadar bu belirsizlik devam eder forvet filan da gelmez ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt