Fatih Dursun
Aslan Üye
Falcao dirar Skrtel ve soldadoyu takibe almış.Arap saçına döndü iş
bitane bisikletçi abla vardı dursun dönemi o iyiydi hepsini bildi,sadeceasamoah şerefsizi yüzünden yanıldıYahu bu özlem denen kadın geçen sezonlar var mıydı ilk defa duyuyorum bu kadını.
18-21 arasi cok.bugune kadar 18 yasında bu seviyede stoper oynayan kac futbolcu cıktı
Ben yanlış anlamışımTürkiye'den Nice yer ayrılmamıştır. Nice'den Türkiye'ye yer ayrılmıştır. Sevgili Doktor@Melih Peker
abi diş etlerim acıyo.gözüme ve kulagıma vuruyo agrıBen yanlış anlamışım![]()
kim mesela18-21 arasi cok.
evet herkes guvenilmezoldu,falcao zor transfer olmaz büyük ihtimal egleniyoz kafa dagıtıyoz isteBurda her paylasilan kise ye laf sokuyorsunuz. Hic mi güvenilen adam kalmadi artik?
Tier 1 güvenilecek biri yokmu?
yok. az once babam falcao galatasarayda dedi. ona bile sktir cektim.Burda her paylasilan kise ye laf sokuyorsunuz. Hic mi güvenilen adam kalmadi artik?
Balon gazete renkdaş , fotokopicisini tanıyorum@ozlem_bayram17: SON DAKIKA : Falcao GALATASARAY'da (L'Equipe)
Fransa'da bir gazete bu. Şu anda Fransa'dan teyit bekliyorum. Gerçekten güvenilir bir gazetemi balon haber mi diye... Bilgi gelince paylaşırım...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Levent Akgün abi ucak isleriyle birsey oldugunda yazar buraya.Burda her paylasilan kise ye laf sokuyorsunuz. Hic mi güvenilen adam kalmadi artik?