Napacaksin la hocanin kuklasimisin sen.Adam gibi konuş lan
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Napacaksin la hocanin kuklasimisin sen.Adam gibi konuş lan
Adam ol adam. Hocayı sevmeyebilirsin hakaret edemezsin.Napacaksin la hocanin kuklasimisin sen.
Ben adamım sen rahat ol. Bu takimida Hem senin sovmen hocandan hemde ona kölelik edenlerden daha çok düşünüyorum. Neticesinde takimin forvetini yollatan, Feghouliyi haftalarca Mobbing uygulayarak yollayan, Savunmanın bel kemigini harcayan ben değilim.Adam ol adam. Hocayı sevmeyebilirsin hakaret edemezsin.
saman altından su yürütüp diğer transferleri bitirsinler de saldırı falan vız gelir. hatta işimize bile gelir hedef şaşırtmak içinMedyadan inanılmaz bir saldırı var ne 8jk ne fener sadece biz konusuluyoruz kimsede çıkıp savunmuyor
alan denen adam balonun önde gideni,epey parayı cukkalar sonrada savuşup gider.. koskoca klübü böyle bitiriyorlar...
Eleştiri ayrı hakaret ayrı şey farkına varBen adamım sen rahat ol. Bu takimida Hem senin sovmen hocandan hemde ona kölelik edenlerden daha çok düşünüyorum. Neticesinde takimin forvetini yollatan, Feghouliyi haftalarca Mobbing uygulayarak yollayan, Savunmanın bel kemigini harcayan ben değilim.
Şu yazdığını bana söylesen hiç bir eklemini kullanamazdın.Serdar fenere veya besiktasa gidecekse isterse 100 milyon euro versinler yinede affetmem. Ulan Fatih adam ol oyuncu harcama oyuncu kazan Fatih !
alan denen adam balonun önde gideni,epey parayı cukkalar sonrada savuşup gider.. koskoca klübü böyle bitiriyorlar...