Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan zaten bugün işyerinde tonla şeyle uğraştım başım çatlayacak gibi bir müşterinin işi ancak bu kadar ters gidebilirdi heralde.. Geliyorum eve takımın durumu daha da karışık başım daha çok ağrıdı haberleri okudukça..

Serdar Ozan isini cözün
Maicon Garryi satin
1 stoper 2 forvet alin
Adami hasta etmeyin
alparslan-ozmol-1-one-cikan.webp

5-6 milyonu sponsor vermeli falcaoda parayı

3 milyon avro nef
2 milyon avro bahattin demirbilek başkandan

Bu cocugun gitmekten baska caredi kalmadi artik. Taraftar birdaha bakmaz yüzüne.

Milan ve Donnaruma olayinin aynisi yasiyoruz.

Raiola para kazanmak amaciyla oyuncuyu baska kulübe satmayi hedefliyordu,

Taraftar bunu bile yapti:

255456.jpg

Sonunda 4 sene uzatti Milan ile.

Ama bence iki secenek var:

1. gidecek
2. uzatacak

Yani sözlesmeyi uzatmayip takimda kalirsa senin dedigin gibi cok zor anlar yasar Ozan.

vur dediysek öldürmeyin.ozan gibi 18 yasında böyle oynayan bi stoperin bedeli net 30-35 milyon avrodur.sözleşmesi uzatılır,sorun çözülür.

Ozan 30-35 m euro etmez. Maksimum 25 m euro. 25 m euro yu da anca İngilizler verir.

Bizim beceriksiz yönetim 20 m euro ya satarsa şükür edelim bence.

Cidden kimdir necidir bu menajer 18 yaşında çocuğun neden menajeri olur?

bu çocukla ağustosta sözleşme imzalamayan yönetim neden hala oturuyor orda? ribery faciasından daha büyük olay ozan'ın böyle kaybedilmesi

Millet aralikta transfer aciliyor, bizim dangalak yonetimin dangalak transfer ekibi 6 aydir forvet forvet diye yirtinan takima hala forvet almadi.

bunlardan cacik olmaz, plansiz programsiz, kafalarina gore is yapiyorlar

bu çocukla ağustosta sözleşme imzalamayan yönetim neden hala oturuyor orda? ribery faciasından daha büyük olay ozan'ın böyle kaybedilmesi
Çocuk ağustosta altyapıdaki bi veletti neyiyle sözleşme imzalayacaklar. Eylülden sonra forma giymeye başladı sözleşme uzatma teklif edince de devre arası görüşelim diye masaya oturmamışlar.

Söylenenlere göre, 7.5 m veren bir kulüp sezon sonunda çekip alabiliyor Ozan' ımızı...Menajeri şimdi fiyat belirlenmesini istiyorsa daha düşük bir bedel olamaz. Mesela 10 milyon gibi bir bedelle satılırsa yönetim de g.tü kurtarmış olur. ''Sezon sonunda gidecekti zaten, 2.5 kar ettik!'' diye caka satarlar...

Çocuk ağustosta altyapıdaki bi veletti neyiyle sözleşme imzalayacaklar. Eylülden sonra forma giymeye başladı sözleşme uzatma teklif edince de devre arası görüşelim diye masaya oturmamışlar.
ya bırak allah aşkına fatih hoca yazın dedi sakat olmasaydı kampa götürecektim diye. çağır yanına sen bu sene oynayacaksın al sana 5 senelik sözleşme deseler hayır imzalamıyorum mu diyecek çocuk? hadi hayır imzalamıyorum dedi oynatmazsın olur biter oynamasa kim niye teklif yapsın ozan'a? %1000000000 yönetimin beceriksizliği muhtemelen haberleri bile yoktu o serbest kalma maddesinden

Söylenenlere göre, 7.5 m veren bir kulüp sezon sonunda çekip alabiliyor Ozan' ımızı...Menajeri şimdi fiyat belirlenmesini istiyorsa daha düşük bir bedel olamaz. Mesela 10 milyon gibi bir bedelle satılırsa yönetim de g.tü kurtarmış olur. ''Sezon sonunda gidecekti zaten, 2.5 kar ettik!'' diye caka satarlar...
7.5 opsiyon şuan geçerli değil yani dediğine göre

Mozan icin 10m+ iyidir, hemen sutlanmalidir. Serdar'a 3-4M bonservis uygundur. Maykon'a 4-5M uygundur

Mozan Mabak 10m
Serdar 3m
Maykon 4m

17M butceyle tas tas gibi kadro yaparsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt