Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.358
- 68.604
- 5.003
Bizim kulüp maksimum 5 milyon verir fazlasını kesinlikle vermez.1-2 milyon da sponsor verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can karadeniz kim tanımıyorum?Bizim kulüp maksimum 5 milyon verir fazlasını kesinlikle vermez.1-2 milyon da sponsor verir
Bu pezoyu bikaç defa asporda izledim ali koçun g.tünü yalamaktan bi hal oldu. Tam süzme mal bi şikeciŞu adamlar bu meslekten para kazanıyor dünyada adalet diye birşey yok ... Forumun yarısı bu adamdan daha bilgilidir futbol konusunda ...
Hala çalışıyor mu?![]()
GS TV'de calisti/calisiyor
Bilgim yokHala çalışıyor mu?
Gstv de çalışıyordu eskiden.aşırı cıvık bi tipti hatırladığım kadarıylaCan karadeniz kim tanımıyorum?
Artık çalışmıyor o zaman sıkıntı yokGstv de çalışıyordu eskiden.aşırı cıvık bi tipti hatırladığım kadarıyla

Yok çalışmıyorArtık çalışmıyor o zaman sıkıntı yok![]()
Bu adam kafadan sıyrık galiba. Öyle bir haber yok.
Bu adam kafadan sıyrık galiba. Öyle bir haber yok.
ortalık sakinleşti kadro yapalım o zaman maicon,garry,donk üçlüsü giderse 5 kontenjan açılmış oluyor,alıcısı çıksada belhandayı gönderip merkeze falcao gibi üst düzey bir isim alsak takımı yönlendirecek harika olur...
Ekli dosyayı görüntüle 35448
2 maç yaptı çöp yaptınız adamı belhanda 1 buçuk senedir hiçbişey yapmadı onu mu yazıyım en azından yerli biri olsun dedim, zaten belirttim oraya transfer lazım aslında ama aklımda kimse yokEmre cop