Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herşey çok iyi olacak hasan şaş ve davala çok sıkı oyuncu takibindeymiş,genelde ihtiyar olsada tecrübeli oyuncular bulunmuş ,bizde para bol ikinci yarı ligi süpürecekmişiz..

oyuncular şu an takibe başlandıgına göre ilk temaslar ocak 10 gibi olsa ocak 20 gibide ilk teklifleri yaparız muhtemelen

Garry Rodrigues, #Galatasaray a
8 milyon Euro kazandıracak.

Flaş transfer gelişmesi... ?

Az sonra @radyospor ve @ajansspor

Falkao icin cidden caba veriyor kulüp. Hayırlısı. Olacak.gibi.duruyor

Garry Rodrigues, #Galatasaray a
8 milyon Euro kazandıracak.

Flaş transfer gelişmesi...

Az sonra @radyospor ve @ajansspor

Ya bu capsizlardan transfer bekliyorsunuz ya hayret ediyorum birde falcao falan bekleyen var :asd: yonetim teknik ekip komple bi istifa etsin bu sezon zaten çöp oldu önümüzde ki seneleri heba etmeyelim bari yeni ekiple gelecek sezonu kuralim

dostlar size müjdem var,akşam sokaklara yani dişi kedilerle alemlere akan kedim şero epey hırpalanmış,yorgun olsada geri döndü,benim için en büyük transfer haberi budur an itibari ile..

SON DAKİKA! Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi! 8 milyon euroya ayrılıyor...
29.12.2018 10:03 - Son Güncelleme - 29.12.2018 10:08
Whatsapp Facebook Twitter Google LinkedIn Tumblr

Serdar Aziz’e takım bulmasını söyleyen Galatasaray’da yönetim flaş bir karara imza attı. (Özgür Sancar - Ajansspor Özel)

Sarı kırmızılı yönetim Garry Rodrigues için Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad’la anlaşmaya vardı.

Bu tranfer gelişmesini doğrulayan ise eski bir Galatasaraylı, Nordin Amrabat oldu.

Al Ittihad’ın orta saha oyuncusu El Ahmedi, Nordin’in Fas milli takımından arkadaşı.

El Ahmedi, Amrabat’a Rodrigues’in bundan böyle takım arkadaşı olacağını söyledi.

Galatasaray bu transferden tam 8 milyon Euro kazanacak.

Sarı kırmızılılar, Yeşil Burun Adalı oyuncuyu, 2016-17 sezonunda Yunanistan’ın Paok takımından 2 milyon Euro bedelle transfer etmişti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 Mio nasil? 25% cekilerek 8 Mio mu yoksa cekilmeden mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt