Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon & Rodrigues & Mariano üçlüsü gidebilir bu sezon hemen hiç katkı alamadık bu adamlardan. Her ne kadar istemesem de Serdar 'da gitti diyebiliriz artık burdan kolay kolay dönüşü olmaz

Yerlerine Çağlar(STSL 'ye gelmek istemez büyük ihtimalle ama bir şansımızı deneyelim) Trezeguet (5.7 mil.€ serbest kalma bedeli vardı) Falcao (1.5 yıllık kiralık)

Muslera
Linnes-Ozan-Çağlar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Falcao-Trezeguet

​
Trezeguet & Çağlar genç adamlar uzun süre Galatasaray 'a katkı verebilirler
Falcao zaten gelirse kafayı yeriz hepimiz

Emre mümkün degil ortasaha oynayamaz. Onun oynayacagi tek yer ya kanat ya da ikinci forvet.

Alanı yazmıyon hiç ya :/
Reis bilmiyorum eğer Falcao gerçekleşirse varımızı yoğumuzu bu adama vereceğiz büyük ihtimalle üzerine bir de 3.5 maaş + imza parası + menajerinin o isteklerini karşılayıp Alan 'ı da getirmek çok mümkün görünmüyor

Ama Falcao olmazsa forvet için Alan olabilir tabiki ...

Dvlvae0X4AE8qQq

Cenk yine kadroya alinmamis

Renkdas ahmet calik lig icinde birine okutursun, selcuku kadrodisi birak, baskinuygula, bakalim ne yapacak. Garry, serdar dünyanin en iyi oyunculari demiyorum, ama yönetim bence bu ikisiden saha iyisini getiremez, hele terimin nasil transfer yaptigini hepimiz biliyoruz

Ne yapacak yattigi yerden parasini kazanmaya devam edecek

Bilmiyorum da Serdar 'ın takımda kalması hem Serdar için hem Galatasaray için daha iyi olurdu. Taraftar zaten Serdar 'ın kalmasını istiyor, ki bana göre Serdar 'da takımda kalmak ister, işte olay Fatih Terim 'de bitiyor burda. Hocanın biraz egoist olduğunu biliyoruz hepimiz Serdar hocanın yanına gider özür diler bence olay kapanabilir ama Serdar 'ın burada kendini affettirebilmesi önemli olan yoksa ortada yollarımızı ayırmamızı sebep olabilecek kadar büyük bir olay yok bence

Ulan kafayı mı yediniz Cenk 'i kiralayalım Bemba Ba 'yı kiralayalım oldu olacak Şenol Güneş 'i de getirelim takımın başına tam olsun ... :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt