Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Bipspor,A Spor,Rodop ve Naciye göre bitmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durun bakalim daha “Alan’in menajer son dakka ilave taleplerde bulundu” haberleri gelecek
Siz maicon garry serdar ozan satiyonuz falcao lorente gibi son transferini yapacak adamlar aliyonuz
Takimi dagitacak bunlar ve siz de canak tutmus olacaksiniz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozan dışında hepsi gitsin böyle takım dağıtmaya can kurban geç bile kaldılar bu hamleler için takımın büyük kısmı ya yeteneksiz ya yarım akıllı
Yok benim tereddutum bu yonetim yerine dogru duzgun transfer yapamaz
Garry'e teklif varken göndermek lazım,kanat oyuncusu buluruz biz,2ye 3e de kanat bulunuyor illa 10m vermeye gerek yok
ohooo aç bak arşiveZaten 3,5 vermiştik Garry için ve 26 yaşında geldi yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar forumda bu transfer için neler söylenmişti acaba
ohooo aç bak arşive![]()
bir yerden başlamak lazım 2'ye 3'e scouting yapıp,aldığımız oyuncuları parlatıp satma üzerine çalışmak lazım

Mesela bu haber vardı görmüştüm...M.City'den koy Ndiaye yerine
şimdi alırsın Ndiaye'nin rotasyonu olur ısıtırsın seneye Ndiaye gidince 11e koyarsın Ozan'la aynı yaşta alınabilecek bir risk benceÇok büyük yetenek Ama Türkiyenin en büyük takiminda ilk 11e atarsan Sonu Jose Rodrigues gibi olabilir :-)