Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Seleznov tam apo transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Futbol Takımımızın 2018-2019 sezonu ikinci yarı kamp programı belli oldu.
Sezonun ikinci yarısı için 2 Ocak 2019 Çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek olan takımımız, çalışmalarının ilk bölümünü İstanbul’da gerçekleştirecek. Daha sonra 5 Ocak 2019 Cumartesi günü Antalya’ya geçecek Galatasaray, 11 Ocak 2019 Cuma gününe kadar çalışmalarını bu kentte sürdürecek.
Takımımız, kamp döneminin sonunda ise Almanya temsilcisi RB Leipzig ile özel maçta karşılaşacak. Leipzig kentinde bulunan 43 bin seyirci kapasiteli Red Bull Arena’da gerçekleşecek olan mücadele, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü yerel saat ile (TSİ 17.00) başlayacak.
Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından kamp hazırlıklarını tamamlayarak Türkiye’ye dönecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben musadenizi istiyorumalan+selez
gayet iyi olur devre arası transfer doneminde.
Ben takimda temposuz, bitik ve hantal adam istemiyorum abi. Maicon'lara Selcuk'lar gelmesin. Sözlesmesi sezon sonunda bitecek isimler arasinda Selcuk, Donk ve Ndiaye var. Fernando'nun sözlesmesi bittiginde neredeyse 33 yasinda olacak. Onu da en gec yaz dönemi elden cikarmak lazim. Melo bize geldiginde 28, Selcuk 26 yasindaydi. Tempolari cok yüksekti. Simdiki orta sahamiz komple bitik Ndiaye haric, onu da iyi paraya sattik oyun zekasi 5 para etmez.
Konuş be.Yazında vagner love a burun büktünüz ortada kaldınız gören real madrid taraftarı sanacak kimsenin golcüsü dünya çapında değil zaten bizimki de öyle olmayacaktır çünki kulüplerimizin çapı belli parası belli