- 8 Temmuz 2015
- 36.024
- 71.035
- 3.893
Aşırı realistik biraz hayalciliğe doğru kayman lazım-------seleznov-demba ba
garry--selcuk--fernando---sinan
ömer---maicon--ahmet---mariano
-----------muslera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşırı realistik biraz hayalciliğe doğru kayman lazım-------seleznov-demba ba
-----------muslera
bunlar iyi günlerimizAşırı realistik biraz hayalciliğe doğru kayman lazım![]()
-------seleznov-demba ba
-----------muslera
Emreden zarar gelmez ahbab maliyetini bir kenara bırakırsak.Feg ve Emre aynı anda oynamalı o zaman pozisyona girme sayımız artar.bunlar iyi günlerimiz
sinan ve emre iyileşecek daha
zararından faydasından değil yavEmreden zarar gelmez ahbab maliyetini bir kenara bırakırsak.Feg ve Emre aynı anda oynamalı o zaman pozisyona girme sayımız artar.
Forveti gelince kendine geleceğini umuyorumzararından faydasından değil yav
adam sakatlanmadan önce sağ kanat oynuyordu ben onu dusunuyorum
emreyi sağ kanat oynatan zamanında sneijderi sol kanat oynatmıştı bugun de atalayı sol kanat fln oynattı
alınsınForveti gelince kendine geleceğini umuyorum![]()
Sadece sağda Feghouli yazarim gerisine katılıyorum-------alan-demba ba
belhanda--ndiaye--fernando---akbaba
Herkes bıktı zaten, hoca kendisini deli gibi sevenleri bile şaşırtıyor bazı hamleleriyle bence.Bu ısrarlarından vazgeçmesini ummaktan başka da birşey yapamıyorumalınsın
emre sağlam dönsün(hic umudum yok)
ama sinan eren selcuk ömer ahmet çöpleri oynamasın yav bıktım artık cidden
yeni avatarim hakkındaki goruslerını duymak işterimHerkes bıktı zaten, hoca kendisini deli gibi sevenleri bile şaşırtıyor bazı hamleleriyle bence.Bu ısrarlarından vazgeçmesini ummaktan başka da birşey yapamıyorum![]()
Avengers değil mi bunlaryeni avatarim hakkındaki goruslerını duymak işterim
her futbolseverin duslerini susleyen bir ekipTam poster yapıp duvara asmalık olmuş ha
ben en cok bu maiconu bu leş performansından sonra satamicagız diye tırsıyorum nerden bulmuslar bu kazma oglu kazmayı cok ilginc .;d
Alan Carvelho ve Graziano Pelle galatasaray forvet partneri olacak galiba ne dersiniz
vay vay vay