Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLAŞ | Demba Ba, Galatasaray’da !

Galatasaray Yönetimi, Demba Ba’yı 5 aylığına ücretsiz kiraladı. Oyuncu 1.3 Milyon Euro alacak.

(Sabah / Mehmet Özcan)

Transfer dönemi yine forumun dengesi bozulmuş. Ulan şöyle adam akıllı 2 transfer olsa 2 tane orta halli adam gelse forumun da keyfi yerine gelecek. Hadi yapın bir şeyler be.

Bu arada Alan santrafor mu yoksa sol forvet mi? Rodrigues yerine mi alıyoruz bunu hayırdır. Ben tanımıyorum adamı pek.

demba ba diyo la bunlar. en son kağnı gibiydi. ciddi sakatlık geçirmişti sonra dikiş tutmadı diye hatırlıyorum.

Demba Ba Beşiktaş maçında Dany sendromu yaşatır bize ama tersten.

Demba Ba yedek forvet için harika olur. 1.3 milyon € ya daha iyisi gelmez zaten. Zaman zaman çift forvete de dönebiliriz.

Demba Ba hakkında en doğru bilgileri alabileceğimiz kişi Göztepe İstihbarat Şefi @Serkan Şafak , bu transfer için ne söylemek istersiniz sn Şafak?

dünyada adam mı yok yaw en son harbi dökülüyodu bu adam ya. dönüp dolasıp ülkede az buçuk işler yapmıs adamlara sarıyoruz inanılacak gibi değil.

atalay dün de böyle toplar kazandı.zaten hatırladıgım atalay 8 numaraydı sonra 10 numara oldu

Bari alani erken aciklasakta , resmi donem baslayana kadar kurumasak

Demba ba seleznov gibi bitik adamları bizim kulüpte isteyecek tek bir gerizekali var

arkadaş şu fırat güllüye de üzülüyorum.millet ali yavuz ve atalay diyo ama fırat mustafa kapı kadar bahsedilecek biri.fiziği güçlenir insallah.aradan mutluya pası atan fırat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt