Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11 :
Muslera - Mariano - Ozan - Transfer - Nagatomo - Ndiaye - Fernando - Feghouli - Belhanda - Garry - Transfer.

Bence en ideal kadro bu şekilde olucaktır. Serdar Aziz her ne kadar ilk 11 oynayabilse de, sakatlık riskinden dolayı net transfer şart.
Forvet zaten gelicek. Şahsi fikrim yedek forvetin de alınması yönünde. O zaman kenarda da hamle oyuncularımız olucaktır.
Yedekler : İsmail - Linnes - S.Aziz - Donk - Atalay - Onyekuru - Yedek Forvet Transferi.

Maicon gidicek bence. Diğerlerini bilemem.

Adebayor konusunda katılıyorum diğer yaşlı oyuncular gibi değil,ayrıca takıma liderlik edebilecek bir profil

Basaksehir Adebayoru bize hayatta vermez. Kendini zayiflatip ve en güclü rakipini güclendirmek sampiyonluk icin oynuyorsan resmen agir öküzlük olur.

Bizimkiler teklif yapsa rahat inadina 10 milyon isterler

serbest kalacak Türk oyuncular

Bu ay sonu
Ersan Gülüm

sezon sonu
Gökhan Töre
Şener Özbayraklı
Ömer Ali Şahiner
Efecan Karaca
Sadık Çiftpınar

Çin'de nasıl oynadı bilmiyorum ama efsane Salzburg kadrosunda alan 9numara oynuyordu beyler kanat forvet filan değil videolara görü konusanlari pek iplemeyin sprinter bir forvet

Demba Ba'yı Galatasaray'a oyuncunun menajeri teklif etti. Menajer, Shenhua Kulübünden çıkış şartlarını da çok ekonomik boyuta indireceği sözünü Galatasaray'a verdi. Fatih Terim ise 'Daha genç ve yaşlı olmayan' bir golcü istiyor.Henüz Demba Ba transferini onaylamadı.(Futbol Arena)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

la olum ne adebayoru başak satar mı şampiyonluk yolunda önemli oyuncusunu en önemli rakibine kendi kendinize gelin güvey oluyonuz sonra da hocaya sallıyonuz

sa
alan yalan olmuş dimi?

Galatasaray Alan ile her konuda anlaştı. Hem kulüp hemde Alan sözleşme feshini erkene çekmeye çalışıyor. (Fanatik) :red:

Terim: "İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz. Çok derin, herkesin alternatifi olan derin bir kadro yapacağız inşallah."

11 ARALIK

BEN FREUD OKUMAYA GİDİYORUM

Muslera
Mariano.. Serdar/Ozan.. Mangala.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Ndiaye.. Garry
Demba Ba.. Alan

Oyşşş ?

Keşke Adebayor gelse...
Adam hayvan gibi, hiç yaşlanmıyor.
Ne hız'dan düşüyor, Ne dde kondüsyondan.

Eğer Belhanda ve Feghouli tarzı 2 adamı olsaydı Başakşehirin, Adebayor her sene en az 30 tane sallardı.

Ardayı bunun için aldılar zaten ama Arda kardeşimiz her zamanki gibi Futboldan çok herşeyle ilgili olduğu için bu plan tutmadı.

Eğer Alan Ve Adebayor gelirse şunu çok net söylüyebilirim, sakatlık , ceza olmadığı takdirde iyi bir bek Transferi ile bu Takım UEFA'yı alır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt