Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası, kendi dusuncesi dışında her düşünceye kotu gozle bakan, sadece kendi dusuncesinin dogru dusunce oldugunu dusunen kişilerin oldugu bir forum oldu.. Hakaret, kufur olmadığı muddetce buna da eyvallah.. İçi boş mesajların sahibiyle, bilgisi kıt insanlarla polemik yasamak istemiyorum.. Duyurulur..

Gomis 29 gol atmis bir forvetti. Muslera 1.5 sezonda 50den fazla gol yemis bir kaleci.
çünkü senelerdir oturmuş bir defans düzenimiz olmadığından bu durumlara düşüyor....dünkü yediği golde şans...salak serdar dönmese vücuduna çarpacak....Juventus, Bayern, Real, Barça, Paris hep aynı defans düzeniyle oynadığından hiç kaleci sıkıntısı çekmiyorlar ve o yüzden başarılılar....bizim ise son 7 senedir hiç bir maçı neredeyse hep aynı 4'lü ile oynamadık...bu bir kalecinin öz güvenini yitiriyor ve bu türlü hatalar yapıyorlar maalesef....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Oyuncu satmadan oyuncu alalım. Sap gibi ortada kalmayalım.

Musleranın gitmesi demek , karaktersiz onurun gelmesi demektir. Aman sakın haa!

çünkü senelerdir oturmuş bir defans düzenimiz olmadığından bu durumlara düşüyor....dünkü yediği golde şans...salak serdar dönmese vücuduna çarpacak....Juventus, Bayern, Real, Barça, Paris hep aynı defans düzeniyle oynadığından hiç kaleci sıkıntısı çekmiyorlar ve o yüzden başarılılar....bizim ise son 7 senedir hiç bir maçı neredeyse hep aynı 4'lü ile oynamadık...bu bir kalecinin öz güvenini yitiriyor ve bu türlü hatalar yapıyorlar maalesef....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Savunmamizin hali icler acisi gercekten. Ikilemde burda basliyo zaten. Iyi bir savunman oldugunda, Mert gibi vasat bir kaleci dahi yalnizca 7 gol goruyor kalesinde. Savunman vasatsa Muslera gibi ulkenin son 15 yilda gordugu acik ara en iyi kaleci dahi bir sezonda 40 gol yiyebiliyor. Sonuc boyle olunca, 4 milyon euroluk maas sorgulanmaya basliyor.

James Milner'in kontrati sezon sonu bitiyormus, 33 yasina da gelmis olacak ama soyle 2-3 yil kontrat verilebilir mi acaba kendisine

Oldukca profesyonel bir adama benziyor sakatlik sikintisi da yok bu sene de dokturuyor masallah

James Milner'in kontrati sezon sonu bitiyormus, 33 yasina da gelmis olacak ama soyle 2-3 yil kontrat verilebilir mi acaba kendisine

Oldukca profesyonel bir adama benziyor sakatlik sikintisi da yok bu sene de dokturuyor masallah
Gelmez buraya. leicester, westham tarzı bi kulübe gidip keyfine bakar

Bak ben Babamı geçen yıl kaybettim, çokta güçlü biriyim, sırf şu lafın için seni nerdeysen bulur, doğduğuna pişman ederim gereksiz herif. Haddini bil lan. Ben 12 yıldır bu forumdayım, duyduğumu gelir yazarım geçerim, inanıp inanmamak size kalmış sen ne diye Allahsızlık yapıyorsun!!!!!!!!!!! Neyine güveniyorsun lan!!!!!!!

hqdefault.jpg

Güya Drogba açıklama yapmış, G.Saray'ın aldığı forveti biliyormuş, Yılbaşı sürprizi yapacakmış bizim yöneticiler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt