Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modeste transferinde herhangi bir tazminat riski yokmuş, sözleşmeyi fesh etmesi tamamen yasalmış. Hatta Çin kulübü Modeste'ye alacaklarını da ödeyecekmiş. Bu gerçekse bu transferle ilgilenenlerin, hukukçuların derhal istifa etmesi gerekir. Galatasaray'ı uğrattıkları zarar milyonlarca Euro. Belki de şampiyonluktan ettiler bizi. İnanılır gibi değil.

Modeste transferinde herhangi bir tazminat riski yokmuş, sözleşmeyi fesh etmesi tamamen yasalmış. Hatta Çin kulübü Modeste'ye alacaklarını da ödeyecekmiş. Bu gerçekse bu transferle ilgilenenlerin, hukukçuların derhal istifa etmesi gerekir. Galatasaray'ı uğrattıkları zarar milyonlarca Euro. Belki de şampiyonluktan ettiler bizi. İnanılır gibi değil.

bilemezsin kardeşim bu risk ti yönetim riske girmek istemedi

Ndiaye nerde renkdaş 3 kadronun hiç birine yazmamışsın
Ndiaye & Rodrigues & Donk & Onyekuru gibi adamları kolay kolay ilk 11 'de görmek istemiyorum reis

Ama çok iyi yedek oyuncuları olabilirler. Mesela dakika 60 artık takım mesafeleri iyice uzamaya büyük boşluklar bırakmaya başlamıştır rakip, Ndiaye & Onyekuru girer oyuna maçın fişini çekerler. Veya Fernando artık yorulur dinlendirmek için Donk girer oyuna

Onun dışında kolay kolay ilk 11 'de görmek istemiyorum sakatlık / ceza durumları hariç. Hatta Rodrigues 'e Stuttgart 'ın teklifi ciddiyse 8-10 arası bir meblağ ile satıp yerine daha iyi bir sol açık alınmasından yanayım ...

2011 2012 deki oyunumuzu ozledim. engin emre gibi top teknigi iyi kapasiteleri cok fazla olmasa bile kanat oynatiyorduk bunlari.
set oyunu oynayip rakibi bogmamizi ozledim. simdi at gibi kosan top tutamayan herif var onlari aliyoruz.
2011 2012 sezonunda Elmander ve Ujfa cikinca hepsini gorduk.

Belhanda 10 milyona aut samir nasri free in

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2011 2012 sezonunda Elmander ve Ujfa cikinca hepsini gorduk.
zaten ondekiler topu tutuyordu orda elmander orta sahaya yardim ediyordu. birtek 2 si gitmedi ujfaluside gitti. sen onu burak umut stilinde sadece at gibi kosan adamlari alirsan normal oyle olmasi. zaten diyorum kapasiteleri yuksek degildi ama guzel oyun vardi

A.Albayrak denen herif çıktı gözümüze baka baka defalarca yalan söyledi. Kesinlikle forvet alacağız dedi hatta 2 tane dedi, Modeste için Çin kulübü bizi tehdit etti dedi bu da o söylediği yalanlardan birisi. Gomis için söylediği şeyler futbolcumuzken kesinlikle para mevzusu değil dedi sakatlığı vardı dedi sonra bana Gomis 'in anlatmayın zam için takımı sattı gibi bişey söyledi ikisini de söyleyen A.Albayrak kendi ağzıyla kendisini yalancı çıkarıyor hala arkasından konuşuyor filan Gomis 'in kesinlikle Galatasaray yöneticisine zerre yakışmayan hareketler bunlar

Adam her konuştuğunda ya yalan söylüyor ya da pot kırıyor saçma sapan Porto 'ya yeniliriz soyunma odasında kutlama var telefonlarım susmuyor der. Başakşehir 'in 8 puan arkasında yer alırız puan farkını koruduk der. Tutar külupler birliğinin kararına koşarak gidip imza atan saçma sapan açıklamalar yapan Rize başkanına plaket verir

Ya bu A.Albayrak 'ın Galatasaray 'dan daha fazla sevdiği, üzmek istemediği şeyler var ya da gerçekten muazzam vizyonsuz muazzam saçmalıyor bence ikisi de birbirinden kötü iki koşulda da görevine devam etmemesi gerekiyor ...

Nasri'yi severim. Marseille çocuğu sonuçta.

d44ad84e58c12dbbe75e00d72836a13d.jpg

Burak veya Ba dan biri + Alan

İyi hamle olur bence. En azından biri ligi tanıyor. Devre arası ligi tanıyan adam almak her zaman iyidir ? necati baboş saolsun

su emre copunu neden herkes ilk 11e yaziyor anlamis degilim

bence forvet transferinde emre akbaba gibi bir sponsor bulmalıyız nef olabilir yine mesela

bir kac gün önce fifa böyle birsey yok dedi. Feshi olayi usulsüz demisti

A Spor'da konuşuluyordu, o yüzden yazdım. Fifa'nın açıklamasından haberim yok. Umarım bizimkilerin bir bildikleri vardır da bu işi de ellerine yüzlerine bulaştırmamışlardır.
köln yerel gazetesinde aciklama vardi.
Fifa Para Modestenin hakki dedi. Ayni Fifa'da Fesh usulsüzdür dedi . Dava ama devam ediyor. Köln avukatlari 31.12 den önce sonuc tamamiyle belli olur dediler

Yav daha niye Modeste ismi geciyor burda? Aram daha iyi teklifleri kabul etmeyip Kölne gitmeyi istedi ve orda imzayi atti.

Adam köle mi de bize zorla getirecektik? Bence yazindan belli hedefi Kölndü. Cin den paraya koparip sözlesmesini fesh edip Kölne kacmayin pesindeydi gibi duruyor.

Hem daha lisansi sorun yüzünden cikmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt