Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konoplyankayi niye isteyenler var? Adam dandik giden Schalkede 2 antrnör altinda fazla performans göstermedi.

Defansa katkisi fazla olmuyor, baya driblinge girmeye calisiyor ve bir halt edemiyir. Adama calim atip gol pozisyonuna girersede baya etkisiz bitiricilik yapiyor.

Hem yasi 30 yaklasmis ve Schalkede 5 milyon brüt maas aliyir. Bizden en az 3,5 milyon ister ve o parayi hayatta haketmez

Çok dogru tesbitlerin var. Bize karsı oynadığı performansı da gördük.. Ama Kono gelsin..Melo gelsin. Sneijder gelsin..

Ulan koltuk degneği ile Haci gelsin, diyecek adam adamlar var bu forumda.. İlginç..

Fernandoda giderse kimle yerini doldurmayi düsünüyoruz? Hic gecen isimler varmi?

Kisin onun yerine doldurmak biraz zor olur. Donk gecen sezonki gibi formda olsa, bir scout Transferi yapalim derdim, ama oda bu sezon fazla iyi performans gösteremedi.

Benim aklima kimse gelmiyor.

Dogru Konoplyanka eski formunda degil, haklisiniz.

Bize daha zipkin hizli kanat lazim.

Fernandoda giderse kimle yerini doldurmayi düsünüyoruz? Hic gecen isimler varmi?

Kisin onun yerine doldurmak biraz zor olur. Donk gecen sezonki gibi formda olsa, bir scout Transferi yapalim derdim, ama oda bu sezon fazla iyi performans gösteremedi.

Dider Ndong var 24 yasinda defansif orta saha ama yaklasik 1 yil top oynamiyor, yani buyuk kapali kutu.

Muhlis bey giderse eksilen bir şey olmayacağı icin yerinin doldurulmasına gerek yok..

Galatasaray, Alan Carvalho için kulübüne resmî teklifini yaptı. Görüşmeler devam ediyor.
Galatasaray, sözleşmesi 1 ay sonra bitecek oyuncu için önceliğin kendilerine verilmesi için kulüpten onaylı resmî teklif yaptı. Kulüp, Galatasaray'a bu davranışı için teşekkür etti ve oyuncu ile görüşmelere izin verdi.
Galatasaray, Alan Carvalho ile an itibari ile görüşmelere başladı. Oyuncu gelmeye sıcak bakıyor.

o iki haftayi problem yapmazlar artik

Galatasaray, Alan Carvalho için kulübüne resmî teklifini yaptı. Görüşmeler devam ediyor.
Galatasaray, sözleşmesi 1 ay sonra bitecek oyuncu için önceliğin kendilerine verilmesi için kulüpten onaylı resmî teklif yaptı. Kulüp, Galatasaray'a bu davranışı için teşekkür etti ve oyuncu ile görüşmelere izin verdi.
Galatasaray, Alan Carvalho ile an itibari ile görüşmelere başladı. Oyuncu gelmeye sıcak bakıyor.

Bildiğim kadarı ile bir oyuncu sözleşmesinin bitimine altı ay kala istediği kulüp ile görüşüp anlaşma yapabilir.

kaynak

Alan bir an önce gelsin de en azından 1 forvet cepte 2.yi kovalayalım

Getirecekleri ikinci forvet Alan’dan iyi mi olur kotu mu?

Bi de Alan ligimizin en iyi santraforlari arasinda kacinci siradadir tahminen?

Muslera

Mariano Serdar Ozan Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Ndiaye Rodrigues

Transfer

Kenarda Linnes, Donk, Emre Akbaba, Onyekuru, Sinan Gumus, +1 Forvet hamle oyunculari olur, eger Emre Akbaba ocaktan once donerse Ndiaye yerine 11'e yazarim ama mart-nisan gibi donecek diyorlar​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt