Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin icinden gecti belli.

Bu sene sadece 8 macta oynamis leipzigde. Sadece 4 u ilk 11 de. 2 macta da oyindan alinmis.

Oynadgii 8 macta toplam 320 dk oynamis!! 40 dk ortalama yani !!!

Baya ligin icinden geciyor belli !
gecen sene 40 maca çıkmış adamdan bahsediyorsun.

Adam daha 2 sene once 22 yasindayken 37 maçta 20 gole etki etmis. Ligin icinden gecti mi geçmedi.

Tum kanat oyuncularımızı toplasan bir bruma etmez burada gelip adami boklamaya çalışmak yersizce.

Bu dönemde sadece Mariano ve Maicon satılsın. Ha tabi ki Eren&Ahmet&Selçuk&Tarık&Ömer gibi işimize yaramayacak adamlara teklif varsa saniye düşünülmesin de onları da kimsenin alacağını zannetmiyorum. Mariano&Maicon ikilisi haricinde kullandığımız oyuncuların takımda kalmasını ocak ayında çok fazla kadro değiştirmenin iyi olacağını zannetmiyorum

Mariano => 5.7 mil.€
Maicon => 5 mil.€

Muriel
Alan
Marcano

Muslera
Linnes-Ozan-Marcano-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Muriel-Rodrigues

Alan/Onyekuru/Ndiaye yedekten girecek oyuncularımız olur​

Kadromuzda suan 4 tane oyuncu var 10M+ uzerinde bir teklif gelecek onlar:

1. Muslera
2. Ozan
3. Feghouli
4. Belhanda

Zaten bizim yonetim beceriksiz bu oyunculardan toplam 35M gelse kadroya komple 0dan kurabiliriz, ve genc dinamik bir ekip olusturabiliriz.

Son düzenleme:

1. Muslera
2. Ozan
3. Feghouli
4. Belhanda

Zaten bizim yonetim beceriksiz bu oyunculardan toplam 35M gelse kadroya komple 0dan kurabiliriz, ve genc dinamik bir ekip olusturabiliriz.

bi afrikalı
bi orta/kuzey avrupalı
bi tane de almancı şart (tolgay olabilir)

fernando-diaye- selçuk paket

GSC App

la bu celta neyin kafasını yaşıyor versinler emre moru yarım sezon kiralık bize oyuncu izlesinler

Mourinho resmen gitti vay be

1. Muslera
2. Ozan
3. Feghouli
4. Belhanda

Sene sonunda Ozan 20 mil.€ Rodrigues 12 mil€ (geçen sene 2. yarıdaki gibi bir çıkış yakalarsa) edebilir onun haricinde Muslera-Feghouli-Belhanda 'nın filan öyle inanılmaz teklifler getireceğini düşünmüyorum bunlara Fernando 'yu da eklersek bu adamlardan daha çok maaş yönünde bir kazanç sağlayacağımıza inanıyorum

+ olarak şunu ekleyim bence şu anda Fernando & Muslera ikilisi Feghouli & Belhanda ikilisi kadar bile katkı sağlayamıyor takıma eğer Feghouli & Belhanda ikilisinin eleştirilmesinin sebebi F/P olarak geride kalmaları ise onlardan çok daha kötü Muslera & Fernando ikilisi var takımda ...

mangala
ndong
bouanga
origi
alan
umut bozok

heheyt : )

Muriel & Marcano ikilisi gelsin de benim tek beklentim bu transfer döneminde

bu emre mordan bi halt olmaz. ins bize gelmez allahin apacisi

Emre Mor kocaman bir hayal kırıklığı. Bize gelsin diyordum geçen sene ama vazgeçtim aman ha uğramasın sakın.

Fener de para olsa tam onlara göre topçu aslında.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt