Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de istiyordum ama bu cocuk istanbulda yok olup gider.
Toplayamayiz
Yav bunlar niye böyle oluyor anlamıyorum.

Götleri kalkıyor hemen burunları havada geziyorlar. Sabah akşam döveceksin böylelerini.

Yeteneğin var ama gerizekalı olduğun için kullanamıyorsun. Emre nin yeteneğinin çeyreği ile nerelere gelen futbolcular var, mesele sırf yetenek değil işine ve kendine saygın olacak ilk önce.

sent via GSC

su ali yavuz 60 dk sahada olsun bari lütfen ya

Selamun aleykum

lavezzi kesin olarak geldi diyerekten renkdaslarimizi kandıran sisko buralarda mi

Yav bunlar niye böyle oluyor anlamıyorum.

Götleri kalkıyor hemen burunları havada geziyorlar. Sabah akşam döveceksin böylelerini.

Yeteneğin var ama gerizekalı olduğun için kullanamıyorsun. Emre nin yeteneğinin çeyreği ile nerelere gelen futbolcular var, mesela sırf yetenek değil işine ve kendine saygın olacak ilk önce.

sent via GSC
Katiliyorum
Yetenek bir yere kadar getiriyor.
Daha sonrasi is ahlaki ,caliskanlik vs.

ne murici yav hemen sazan gibi atlamayın, kesin yine o tüpçünün g.t kılı nevzot yapmıştır bu haberi.

Hocanin aklindaki 11

Onur
Linnes Serdar Attamah Ömer
Sinan Selçuk Fernando Emre
Eren Muriç

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
222.webp

Sasirmamak lazim, rizeli apo Alani getirmesi imkansiz gidip son dakikalarda 1m oder murqi alir koyabilir.

emre mor burun kivirilabilecek bir yetenek değil. Kadro dışı kalmış akıllı bir yonetim 5 kurus odemeden yarım sezon bu çocuğu alır gelir yedek kulubesinden selçuk mu girer acaba ömer mi diye düşüneceğine emre girer diye düşünürüz.
Bu ligde o çocugu tutabilecek bek oyuncuları yok.

Lala Mariano’dan daha iyi bu bir
Alan+ Muriel Manyak olur
Bir de tecrubeli stoper (Pepe,Cahill)
Olursa 8no

Muslera
Lala Pepe/Cahill Ozan Nagatomo
Fernando 8no
Garry Fegh Alan
Muriel

savurganlık değil yav yarım sezon 500k fazlası olmaz emre mor için zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt