Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seleznov muriqi ba gibi isimleri görünce yakisir diye dusundum 1 an

vaziyet bunu gösteriyor

yakinda sabri alt yapida hocalik yapmaya baslar kesin
Ironi yaptin demek :D

Oyle deyince evet oyle gozukuyor ama bence bu defa oyle salakca transferler yapacaklarini zannetmiyorum, baya tepki aldilar cunku yaz donemindeki rezalet politikadan dolayi.

DuFL9DdXQAYuS_S

Derhal kiralanmali

Zaten rizeli tir soforunden Muriel gibi ismine getirmek inanmak bile hata.

bu çekdar ne zaman geldi altyapıya sergen. 1-2 ay öncesine kadar hiç adını duymamıştım. bukadar yetenekli olmasına rağmen gençler içinde adı nasıl geçmedi hayret
Geçen sene gladbach altyapısından antalyaya geciyo.ordan devre arasi gibi bize geldi sanırım.yani bize geleli 1 sene falan oldu aslında.gecen sezon son maclarda dikkatimi çekti 6-7 gol falan atmıştı galiba ...sonra ben geçen yaz fatih hoca çekdari kampa alabilir kampın sürprizi olur diye yorumlar yaptim nobette ama altyapı hocalari belliki cekdari soylememisti hocaya

Zaten rizeli tir soforunden Muriel gibi ismine getirmek inanmak bile hata.
Akhisar'a karsi iki mactada 1 gol 1 asistle oynamis. Anlayacaginiz tam Süper Lig'de yardiracak forvet. Sevilla'da para cok ama hangi akla hizmet 20 milyon euro ödediler, onu anlamadim. Biraz bonservisinin altinda ezilmis. Ligde oynatmadiklari icin oyuncu kulübe baski yaparsa rahatlikla en azindan sezon sonuna kadar kiralanabilir.

Akhisar'a karsi iki mactada 1 gol 1 asistle oynamis. Anlayacaginiz tam Süper Lig'de yardiracak forvet. Sevilla'da para cok ama hangi akla hizmet 20 milyon euro ödediler, onu anlamadim. Biraz bonservisinin altinda ezilmis. Ligde oynatmadiklari icin oyuncu kulübe baski yaparsa rahatlikla en azindan sezon sonuna kadar kiralanabilir.

Muriel zaten Modeste tarzi tam bir forvet, ligimizin icinden gecer. Son duyumlari gore, sevilla ve biz kabul musuz ama oyuncu sicak bakmiyormus, iste ona ikna etmek yonetici basarisidir ama gel gelelim Ingilizce bilmeyen rizeli tir sofuru nasil Muriele ikna edebilcek.

Muriel zaten Modeste tarzi tam bir forvet, ligimizin icinden gecer. Son duyumlari gore, sevilla ve biz kabul musuz ama oyuncu sicak bakmiyormus, iste ona ikna etmek yonetici basarisidir ama gel gelelim Ingilizce bilmeyen rizeli tir sofuru nasil Muriele ikna edebilcek.

M Cengiz ve A Albayrak ta vizyon sıfır hocam.

Ben şahsen Alan Carvalho + Doukara ya fitim. Umarım bunu başarabilirler :rolleyes:

M Cengiz ve A Albayrak ta vizyon sıfır hocam.

Ben şahsen Alan Carvalho + Doukara ya fitim. Umarım bunu başarabilirler :rolleyes:

Alan ve Doukara onlara gore cok luks olur.

Rizeli Aponun forvet listesi, eger bu degilse ben birsey bilmiyorum.

1. Burak
2. Pektemek
3. Selezynov
4. Boutaib
5. Muriqi

Keske bulent tulun gibi yada zamaninda bestasta calisan Erdal Torunogullari gibi adamlarimiz olsaydi

cekdarda beyin fazla abi.her maç 3 tane öldürücü pas atıyo ve asistleri yeniyo tabiki
Bizim alt yapıda yıllarca yetenek kaynıyor ama asıl sorunda mental yapıları düşük derecede oluyor maalesef. Bide fiziki yetersizlik var çoğunda nekadar eskisine göre biraz daha iyi olacakta bu konuda.

Şu mental konusunu hakedecek reçete bulsak müthiş futbolcular kazandırırız A takıma veyahut türk futboluna

Bizim alt yapıda yıllarca yetenek kaynıyor ama asıl sorunda mental yapıları düşük derecede oluyor maalesef. Bide fiziki yetersizlik var çoğunda nekadar eskisine göre biraz daha iyi olacakta bu konuda.

Şu mental konusunu hakedecek reçete bulsak müthiş futbolcular kazandırırız A takıma veyahut türk futboluna
cekdarın kilosu ve fiziği iyi ya,sorunu yok onun.şans verilmesi lazım sadece

Alan ve Doukara onlara gore cok luks olur.

Rizeli Aponun forvet listesi, eger bu degilse ben birsey bilmiyorum.

1. Burak
2. Pektemek
3. Selezynov
4. Boutaib
5. Muriqi

Keske bulent tulun gibi yada zamaninda bestasta calisan Erdal Torunogullari gibi adamlarimiz olsaydi

Aynen.

Böyle bir liste varsa elinde vay halimize :(

Transfer sihirbazımız vardı bizim. İsmini unuttum. Keşke geri dönse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt