- 13 Ekim 2014
- 109.972
- 59.237
- 4.708
ndong 1 seneden fazla mac yapmamismiydi? Kisin almak ne kadar sacma olur senceNdong
Melo
Gregore
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndong 1 seneden fazla mac yapmamismiydi? Kisin almak ne kadar sacma olur senceNdong
Melo
Gregore
cekdar rahat ya pek takmazGenel anlamda yazmıştım zaten. Cekdarın durumu iyi gibi. Mental durumu nasıl bilmiyoruz henüz.
A takım ile taraftarın önüne çıkarsa anlarız ancak
Alt yapıda rahat olup sonra A takımda baskıyı kaldırmakta zorlanan çok genç gördük maalesef.cekdar rahat ya pek takmaz
cekdarın topla ilişkisini rahat buldugumdan ötürü öyle dedim aslındaAlt yapıda rahat olup sonra A takımda baskıyı kaldırmakta zorlanan çok genç gördük maalesef.
Bizim iş bilmezler sene başı son günlerde teklifte bulunmuş samattaya. Geçen a sporda konuşmuştu mustafa göksu uğur karakulluk falanŞu Genk'in forvet oyuncusunu çok beğenmiştim stil olarak
Mbwana Samatta - Player Profile 18/19
Kaç paradır bu eleman alınmayacak adam değil bence..
Haldun ustunel mi? ve Bulent Tulun vardi Aysal yonetiminde.
O hatun oradayken, yazdıklarına konsantre olamıyorumDemba Ba + Burak paketi yapmasın bunlar![]()
Geri çekti sonra niye yaptı anlamadım.yusuf gnay bir taraftarın paylastıgı alan twettini begenmiş gün içerisinde
bu iş olacak gibi.
O hatun oradayken, yazdıklarına konsantre olamıyorum

yusuf gnay bir taraftarın paylastıgı alan twettini begenmiş gün içerisinde
bu iş olacak gibi.
Geri çekti sonra niye yaptı anlamadım.
burak gelirse maçları izlemem.Demba Ba + Burak paketi yapmasın bunlar![]()