Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.676
- 109.806
- 4.878
Ba gelene kadar uyku haram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ba gelene kadar uyku haram
Enes , yoneticilerin haberleri olmayabilir.. Onların işi futbolcu izlemek degil. Ama scout ekibi + FT basta olmak uzere teknik ekibin haberi olması lazım.
FT nin Galatasarayda 1996 yılından beri çalıştığı donemleri dusunuyorum da, 18 yaşında alıp parlattığı bir isim aklıma gelmiyor.. Senin geliyor mu?
Bruma'yı bu kategoriye sokmuyorum.. O Turkiyede yapılan bir sampiyonada zaten isminden sozettirmişti ve yaklasık 11m€ gibi bir paraya transfer edilmişti..
FT hep isim yapmış oyuncuları tercih eder.. Bu yuzden FT nin adamı Emre Utkucan'a da kızamıyorum .. Adam belki de senin soylediğin oyuncu dahil, onlarca ismi öneriyordur.. Alınmayınca scoutlara giydiriyoruz..
Enes , yoneticilerin haberleri olmayabilir.. Onların işi futbolcu izlemek degil. Ama scout ekibi + FT basta olmak uzere teknik ekibin haberi olması lazım.
FT nin Galatasarayda 1996 yılından beri çalıştığı donemleri dusunuyorum da, 18 yaşında alıp parlattığı bir isim aklıma gelmiyor.. Senin geliyor mu?
Bruma'yı bu kategoriye sokmuyorum.. O Turkiyede yapılan bir sampiyonada zaten isminden sozettirmişti ve yaklasık 11m€ gibi bir paraya transfer edilmişti..
FT hep isim yapmış oyuncuları tercih eder.. Bu yuzden FT nin adamı Emre Utkucan'a da kızamıyorum .. Adam belki de senin soylediğin oyuncu dahil, onlarca ismi öneriyordur.. Alınmayınca scoutlara giydiriyoruz..
eve vidayıda 25e yolluyordu.yazın fiko olsa fernando ve rodriguesi 25 e yollardı abdür akbaba için koca yaz ugrastı
Rodrigues'i 12-15 civarına satıp Trezeguet'i 5-6 civarına almak lazım kalan parayla da 1 forvet+1 stoper+bedava Alan
3 sene geçti sanırım son sakatlığından.Bu Alan 2 kep çapraz bağ sakatlığı geçirmiş ve 2 sene futbol oynayamamış.![]()
Hocam bende yazın Trezeguet'yi deli gibi isteyenlerdendim.Ama şu an bakıyorum da adam için vizyon yok. Slavia Prag teklif yaptı ta oralara gitti maaşı beğenmedi. Beğense gidecekti. Hadi onu anladık Avrupa da boy göstermiş olmak niyetindedir.Şimdi de Orta doğu ülkelerinden birinden teklif geldi diye antremanlara çıkmıyor. Bu adam çok yetenekli belki de bizim ligin en yeteneklisi ama karakter ve mental olarak koca bir SIFIR. Tabiki benim görüşüm. Ha gelse yine içten içe sevinirim ama olası bir teklifte bize de aynısını yapar gerçeğini değiştirmez.Şimdi rengim sana ciddi ciddi sormak istiyorum. Kasımpaşa daha 10 gün önce bütün futbolcularıyla sözleşme yeniledi 2021’e kadar. Ayrıca geçen yılki harika oyunundan sonra iyi kötü Dünya Kupası’na gitmiş, orada da görünmüş bir oyuncudan bahsediyoruz. Ayrıca bu adam bu yıl “Geçen yıl iyi oynadı sadece yavvv. Ne Trezeguet’i yavvv. 5-6 milyon bize girecek yavvv. Fatih Terim bunu niye istiyor ki yavvv. Vizyon yavvv.” diyerek istenmedi taraftar tarafından. Şimdi birinci sorum şu: “Sen Turgay Ciner olsan, seni ligin zirve yarışında tutmuş iki üç oyuncudan birisini 5-6 milyona satar mıydın?” İkinci sorum da şu: “Sen Trezeguet olsan sezon başında taraftar tarafından taştaş geçilen bir takıma isteyerek gelir misin?” Ben olsam beklerim sene sonu Beşiktaş’a, Başakşehir’e veya Fener’e falan giderim mesela eğer Kasımpaşa’dan ayrılacaksam.
96'da aldiklari: Ümit Davala (22), Vedat Incefe (22)
97'de aldiklari: Emre B. (16), Fatih Akyel (19)
98'de aldiklari: Hasan Sas (21),
Ayrica kendinden önce alinan ve Terim göreve geldiginde 23 yasinda olan Ergün Penbe ve Hakan Ünsal gibi genc oyunculara da seviye atlatti.
Terim genc oyunculari üst seviyeye cikartma konusunda gömülebilecek bir TD degil.