Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olmak zor zaten , olur da bir de kendisi gibi mal adamları alırsa tribünler de onu bırakmaz koltukta . Aşırı boş konuşan , ağız ishali bir adam yakışmıyor bu kulübe . Dursun ve Cengiz aynı şeyin laciverti. Umarım bu sefer iyi şeyler yapar da 2 sene daha katlanırken arada şampiyonluk da sıkıştırırız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben ikinci başlamadan net konuşmak istemiyorum bakalım neler olacak
Transfer konusundada yönetimi eleştiremem şartlar ortada fener bile ceza alacağını bile bile takımı yenilecek

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ben ikinci başlamadan net konuşmak istemiyorum bakalım neler olacak
Transfer konusundada yönetimi eleştiremem şartlar ortada fener bile ceza alacağını bile bile takımı yenilecek

Sadece transfer değil ki , her şeyde fiyasko adamlar . Diyorum ya ağız ishali gibi , konuşunca insan daralıyor . Neyse bekleyip bakalım

Sadece transfer değil ki , her şeyde fiyasko adamlar . Diyorum ya ağız ishali gibi , konuşunca insan daralıyor . Neyse bekleyip bakalım

Aynen istediğimiz kadar yirtsak da nafile göreceğiz olacaklar i

Bu başkan denen tiksinti en fazla Muğdat gibi 2 çöpü alır , fazla bir şey bekleyen zaten vasatsever Cengizcidir

Yahu bu baskan nefreti neden, anlayamıyorum.. Bu adam daha ne kadar açık konusacak? Transferler tamamen teknik heyete baglı diyor adam. FT nin onaylamadığı , istemediği bir kişinin transfer edileceğini düşünüyorsanız ya cok safsınız, yada FT yi hiç tanımamışsınız demektir. Mugdat , Omer B. vs hepsi FT nin isteği ve onayıyla alınan oyuncular.

1545394997376.webp

dorukhan abartı.23 yasına gelmiş biri nasıl genc oluyo futbol için onu da anlamadım

L'Équipe | Nice kulübü köpek gibi pişman. Ocak ayında Balotelli'yi gönderip Belhanda'yı almak istiyorlar ama maaşını karşılamaları imkansız. G.Saray, Nice'den 8.75M € bonservis bedeli ödeyerek aldığı Belhanda için Eylül ayında 10M € talep etmişti. Belhanda artık satılık değil.

1545395929748.webp

Fransız L'Équipe gazetesi, Fransız ekibi Strasbourg’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Kenny Lala'ya Galatasaray'ın ilgisi olduğunu yazmış. Ligue 1’de bu sezon 3 gol, 4 asistlik performans gösteren Lala, hem sağ bek hem de sol bek olarak oynayabiliyor.

1545395970988.webp

Anlamadığınız ve fatih teriminde muhtemelen anlamadığı şey(kendisi transferlerde hep garanticidir,gelsin hemen katkı versincisidir ve bu yüzden büyük zararlara uğradık) Galatasaray futbol klübü artık hiç bir oyuncuya yıllık en fazla 1-1.5 milyon euro verebilecek durumdadır ve arttk 28 yaş üstü transfer yapmaması gerektiğidir keza klüp finansal olarak batmış ve uefa borc yapılandırmada 3 yılın sonunda kara geçmesi şart koşulmuşdur dolayısı ile yapılacak transferler muhakkak çok genç(satılabilecek) ve uygun oyuncular olmak zorundadır daha ötesi eldeki belhanda,mariano,maicon,fernando ve feghoulinin acilen satılması gerektiğidir.. alan falan hikaye ,29 yaşına gelmiş sakatlık mazisi kabarık ve çin müdavimi bir oyuncuya verilecek 2 milyon euro bile ihanettir......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt