Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden Selcuk o iki sezondan sonra satilmaliydi, Burak da; ikisinin de cok talipleri vardi kendileri icin de bizim icin de en iyisi olurdu hatirliyorum o donem burada buyuk takim iyi topcu satmaz mantigi vardi

Maicon gidecek gibi duruyor ama doğru dürüst isim geçmiyor adam bile almazlarsa şaşırmam

selçukla sözleşme yenilensin
sabri ikna edilip kazandırılsın
seleznov ile cila yapılsın
sinanla da şapkadan davşan çıkarılsın

selcuga o sözleşmeyi yapan aysala laf etmeyip,selcuktan boşa para almasın diye yararlanmaya calısan terime laf etmekte ayrı manyaklık

1,5 falan değil. Direk 2 sezon aslanlar gibi oynadı. Sivas maçındaki muhteşem golü atıp 2. sezonunda şampiyonluğu getirmişti bize kaptan.

DVMSESOXcAAOFqz.jpg:large
2.sezonun ilk yarisi fb +2 mac haric iyi değildi

Balotelli gidecekmis. ALİN LAN

Balo+Alan paketi yapin. Satmak istesek bile balo icin manyak oara aliriz cinden felan

Sezon sonu Mariano'yu brezilya'ya satip ALMAMY Toure ile soz kesilmeli

Umit disinda gecersiz. Emre ve Fatih alt yapi. Vedat saatli bombaydi. Hasan zaten kendini ispat etmisti. Ayrica Hasan 've Emre icin transfer kiyametleri kopmustu

Burada önemli olan genc oyunculari dogru kullanip seviye atlatabilmek, kesfetmek zaten TD görevi degil bana göre, kesif scout ekibinin görevi olmali.

Emre geldiginde 16 yasinda bir cocuktu, Terim'le ulastigi nokta ortada.

Fatih Akyel kalbur üstü bir savunmaciydi bizden ayrildiginda.

Vedat forma rekabetinde geride kaldi ama bana göre 2. Ligdeki Karabükspor'dan Terim'le yaptigi cikis kayda deger. Ki o zamanlar 2. ligde (bugünkü 1. Lig) 40 metreden gelen pasi düzgün kontrol edebilene Maradona muamelesi yapiliyordu.

Özet olarak Terim bana göre genc oyuncularin potansiyellerini kullanma konusunda basarili bir teknik direktördür.

bu beceriksiz yönetim bırakmalı bi an önce transfer felan yapamaz bunlar dursun özbek olsa uçaklar inmişti

Burada önemli olan genc oyunculari dogru kullanip seviye atlatabilmek, kesfetmek zaten TD görevi degil bana göre, kesif scout ekibinin görevi olmali.

Emre geldiginde 16 yasinda bir cocuktu, Terim'le ulastigi nokta ortada.

Fatih Akyel kalbur üstü bir savunmaciydi bizden ayrildiginda.

Vedat forma rekabetinde geride kaldi ama bana göre 2. Ligdeki Karabükspor'dan Terim'le yaptigi cikis kayda deger. Ki o zamanlar 2. ligde (bugünkü 1. Lig) 40 metreden gelen pasi düzgün kontrol edebilene Maradona muamelesi yapiliyordu.

Özet olarak Terim bana göre genc oyuncularin potansiyellerini kullanma konusunda basarili bir teknik direktördür.
Emre 11 yasinda geldi, 16 degil. Benim fikrim de Terim iyi oyunculardan verim almasini bilen ve onlari iyi sekilde idare edebilen bir teknik direktor. Bu da kotu bir ozellik degil. Mesela Pep bu takimi calistirsa 5. hafta kovulur. Senin soylediklerinin gecerli olmasi icin o saydigin isimlerin Bayern Barca Madrid United filan yapmasi lazimdi. Hepsinin Emre dahil en buyuk basarisi sadece Galatasaray'da oldu. Avrupaya gidenlerin hepsi 6 ay icinde dondu.

bu beceriksiz yönetim bırakmalı bi an önce transfer felan yapamaz bunlar dursun özbek olsa uçaklar inmişti
belhanda gibi leshlere 8+2 bonservis, 3.2 mio maas verirsem bende alirim. Sonunda ise ffp ile cezalar ile ugrasirsin. O hainin allah belasini verip canini alir insallah

Emre 11 yasinda geldi, 16 degil. Benim fikrim de Terim iyi oyunculardan verim almasini bilen ve onlari iyi sekilde idare edebilen bir teknik direktor. Bu da kotu bir ozellik degil. Mesela Pep bu takimi calistirsa 5. hafta kovulur. Senin soylediklerinin gecerli olmasi icin o saydigin isimlerin Bayern Barca Madrid United filan yapmasi lazimdi. Hepsinin Emre dahil en buyuk basarisi sadece Galatasaray'da oldu. Avrupaya gidenlerin hepsi 6 ay icinde dondu.

Emre 15 yasinda geldi Zeytinburnuspordan, A takimla calismaya da 16 yasinda basladi Terim'in gelmesiyle.

Türk futbolcularin world class olamamasinin sorumlusu Terim degil, ülke realitesi. Türk futbolcularda fundamental eksiklikler var ve bunu herhangi bir TD tek basina cözemez. Terim bu konuda da -en azindan Türk futbolunun yapisal loserligina ve mental ezikligine son vererek- devrim yapmistir.

Saydigim oyunculardan Emre disindakilerin yetenekleri Barca'da, Bayern'de falan oynamaya yetmez. Emre de anca yedek olurdu. Yine de EPL, La Liga ve Serie A'nin önde gelen takimlarda top kosturdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt