---------------------------------------------Muslera----------------------------------------------------
------Mariano----------------------------Ozan Kabak-------------------------------Nagatomo-------
----------------------Fernando-----------Ryan Donk------------------Ndiaye-------------------------
------------------------------Sofien Feghouili----Youness Belhanda-----------------------------------
-------------------------Mario Balotelli--------------------Alan Carvalho-------------------------------
Yedekler ; İsmail Çipe - Serdar Aziz - Ömer Bayram - M. Linnes - Yunus Akgün - Selçuk İnan - Celil Yüksel - Atalay Babacan - Yavuz Kol
Hoca eğer bu kadroyu kurarsa , şaşırmam! Çünkü 3-5-2 Sisteminden verim aldığını biliyor. Ozanın'da sözleşmesini uzattık yani en azından bu sisteme dönüceğini düşünüyorum nedense. Ara Transfer'de çok şey beklemiyorum.. Gidenler olucaktır ama gelenler 2 yıldız 1 yada 2 tane olursa orta seviyeli birileri olur, çünkü hocanın aklında daima gençleri adapte etmek ve bir an evvel hazırlamak var. Yani asıl revizyon sene sonunda olucaktır. Ayrıca Hoca Donk'u bu kadroda hem defans hem ön libero gibi kullanıcaktır, maksat hava topları gibi, ara pasları gibi tehlikeli topları kesmek ve Ndiaye/Fernando ikilisiyle topları buluşturmak görevinde olucaktır. Ndiaye dikine hızlı çıkmak yerine (tabi bunu zaman zaman yapıp gücünü 90 dakikaya yaymak için hoca ona bu uyarıyı yapıcaktır çünkü çoğu maçta dengesiz dikine çıkışları yüzünden maçların 2. yarısında Ndiaye ortalarda olmuyor) daha çok topu Feghouili ve Belhanda ikilisine ulaştırmak bu noktada Ndiaye'nin görevi olucaktır. Fernando ise hem kesici hemde oyunu dinlendiren Rolünde olucaktır. Balotelli'nin ve Alan'ın ilerde press yapmasına çokta gerek yok, zira ikisinin ne kadar tehlikeli oldukları ve güçlü oldukları ortada, Rakip defans emin olun altına işiyecektir

)
Şu kadronun olduğunu ve uyumunu düşünemiyorum bile.. Heralde her maç 5 tane atarız

Keşke olsa...