GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 144

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
144/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta bjkde trabzonda şikecilerde puan kaybedecek başak içinde kaybeder demiştim 4 te bir geldi ama esas büyük hissiyatın ligin 33,haftasında başşakları yenip ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz Allahın izniyle.Ben Hocamada ,Aslan armamızada daima güvendim.Güvenmediğim tek şey bu çapsız yönetimdir.Lan cengiz bir kere ağlamada şu takıma adam gibi bir forvet bide sağlam bir stoper al

Alan iyi bir golcü hareketli yetenekli bitiriciliği var ama bence aradığımız isim mi ? orası tartışılır

Bizim yönetim yine büyük bir hataya düştü ilk başta satacağımız oyuncuları garantileyip şimdi cebimize harcayabileceğimiz bonservis bedelini koyup şu anda transfer ile uğraşıyor olacaktık

Şimdi kimseyi satabilecek miyiz belli değil o yüzden ha bonservissiz adamlara yöneliyoruz ya da saçma sapan Demba Ba 'yı filan kiralamaya çalışıyoruz

Allah aşkına biz yazın başından beri 33 yaşındaki Demba Ba için mi bekledik ? Gomis bu yüzden mi gitti ?

Gerçekten Dursun Özbek yönetimini bile aratacak kadar iş bilmez adamlardan oluşuyor mevcut yönetim. Tamam FFP kriterleri var ama dünya üzerinde ilk kez ffp kriterleri ile uğraşan takım biz değiliz tinercilerde bizimle aynı şartlarda mücadele ediyor onlarında ffp kriterleri var ama onlar bu ffp kriterleri ile uğraşırken Gomez-Talisca-Aboubakar-Sosa-Lens-Ljajic-Negredo-Medel-Vida-Pepe-Adriano-Marcelo-Quaresma-Babel-Fabri dünya kadar adam getirebildiler kulübe çünkü bir döngü sağlayabiliyorlardı aldıkları kadar oyuncuda satabildikleri sürece sürekli iyi transfer akışları oldu

Ama biz ne yaptık Gomis 'i satıp parasına Emre-Nagatomo-Muğdat-Ömer 'i aldık Allah rızası için söyleyin sene sonunda sözleşmesi bitecek Emre 'yi bu dar boğazda almak için neden tüm paramızı harcadık ? Muğdat-Ömer ikilisini izleyebilmek için mi sattık Gomis 'i ?

Transfer konusunda hayatımda bu kadar plansız ilerleyen bu kadar iş bilmez bir yönetim daha görmedim

Alan filan gelmeyecek ben bu filmi daha önce de Asamoah transfer ile izledim devre arasında

Yok neymiş Juve 'nin kiralık oyuncusu Spinazzola geri dönerse Asamaoh gelecekmiş 'de biz de buna inanıp devre arasını Asamoah ile geçirdik yine alamadık

Şimdi de aynı yalanı Alan 'da uygulayarak oyalıyorlar bizi. Yok takımı forvet alırsa Alan gelecekmiş de. Devre arası transfer döneminin son gününe kadar Alan 'ın takımının forvet almasını bekleriz son gün Alan ya takımında kalır ya başka bir takım kapar biz de Seleznyov-Demba Ba ile yola devam ederiz

Alan Bipspor haberini gördüm ve yalan olacağını anladım. Kulübü ile ne alakası var adamın gelecek diyorlardı şimdi yan çizmişler resmen

Beyler olay şu kampa yetiştirilmeye çalışılıyormuş. Sözleşmesi 19 ocakta bittiği için kulüple görüşme yapılıyor yani haber doğru. Kulubü bedelsiz olarak verecek oyuncuyu.

İghalo-Alan yapalım içeride her maç 5 olur
Mesela Demba Ba 'yı kiralayıp 33 yaşında beşiktaş taraftarı bir topçudan performans beklemek yerine hem EPL 'yi hem Çin ligini golcülüğü ile kaldırıp indiren Odion Iglaho 'yu kiralamayı neden denemiyoruz ?

Çin liginde sezon bitmedi mi ? iyi bir maaş ve düzgün bir ikna kabileyeti ile olmayacak şey değil. Adamın adı Trabzon ile anılıyor Trabzon 'un alabileceği adamı biz mi alamayacağız ?

Gel Avrupa 'da başarılı olalım sezon sonunda şampiyon olup yollarımızı güzelce ayıralım al sana güzel de bir maaş de yok ben hayatta gelmem demez adam

Sene sonunda doğru düzgün bir forvet alırsın kadronda ki oyuncuları satarak

Madem paramız yok madem Mariano & Maicon gibi adamları satamıyoruz böyle akıllıca çözümler getirmek gerek ama nerede bizim yönetimde o iş bitiricilik ?

Diyelim ki daha iyi bir senaryo da Ighalo 'yu kiraladık üzerine Maicon 'u da Araplara veya Brezilya ligine 5 mil.€ bonservis ile sattık o zaman da Miranda/Cahill/Marcano gibi üst düzey bir stoper getirirsin takıma yoluna bakarsın

I.
Muslera
Linnes-Ozan-Miranda-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Ighalo-Onyekuru

II.
Muslera
Mariano-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Atalay
Feghouli-Iglaho-Rodrigues

Şu iki farklı rotasyonda istediğin gibi oynat takımı​

Dikkat ettiniz mi ali naci biten transfere bile bi olumsuzluk katiyo.lan got lalesi adamın sozlesmesi bitiyor zaten.ne ucretsizi..ayrıca alanın takımı en kral forvetleri alır o butceyle
Alan'ın alacağı varsa sözleşme bitene kadar gitmez bi yere.Çin kulüpleri bonservis konusunda eli bol ancak oyuncu maaşına geldiği zaman çirkefleşiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri