GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 146

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
146/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DvCWZZrWsAEFM9F.jpg
Buyuk yetenek, yeni Keita'yi bulmuslar. Iste para olunca istedigin oyuncuyu alabiliyorsun, bizimkiler ise gecmiste yapilan hatalardan dolayi her kurusun hesabini yapiyorlar.

ighalo gelmez abi. Herif tank gibiydi ben granada da izlediğim zaman. hemen çökerler ona
Gelmez değil reis getiremezler daha doğru olur bence. Yoksa adamın adı ciddi şekilde Trabzon ile anılıyor Trabzon 'un getirebileceği bir adam Galatasaray 'a gelmeyi her türlü kabul eder önemli olan onu ikna edebilecek iş bitirebilecek yöneticiler

Gelmez değil reis getiremezler daha doğru olur bence. Yoksa adamın adı ciddi şekilde Trabzon ile anılıyor Trabzon 'un getirebileceği bir adam Galatasaray 'a gelmeyi her türlü kabul eder önemli olan onu ikna edebilecek iş bitirebilecek yöneticiler

"Ighalo hayırlı olsun o zaman.Sakın yanlış anlaşılmasın ben anlaştık demiyorum." sir mustafa cengiz

Ighalo 'nun takımı küme düşmüş bir de ...

Serbest kalma durumu var diyorlar, serbest kalmasa bile kesinlikle çin 2. liginde mücadele etmek isteyecektir

Ahğ işte azıcık adam akıllı yöneticilerimiz olsa Ighalo 'yu kolundan tutup getirirdi

Modeste'yi kaçırdınız elinizden Ighalo 'yu kaçırmayın ulan ...

Takimin en kotu oldugu bolge orta saha ve Forvettir. Stoper ve kanat oyuncularin kotu olmasinin sebebi budur bence. Fernando sakatliktan sonra toparlayamadi, donk asla buyuk oyuncusu olmadi, Emre akbaba aradigimiz oyuncu degil, ndiye yilin fiyaskosu ve son olarak selcuku biri gondersin artik, ayakta zor duruyor.

Emre belezoglu ve melo stilinde iki tane orta saha bul. Forvette ise milan baros gibi golu koklayan bir tilki buldunmu o begenmediniz Rodrigues Ronaldo etkisi yaratir.

Yani ben o zaman da istiyordum Rodrigues-Trezeguet değişiklini hala isterim açıkçası

Sol kanat için ilk tercihim ter zaman Raphinha oldu sonra Trezeguet idi hala aynı görüşteyim Rodrigues için teklif varsa düşünülmeden Raphinha için uğraşmamız gerekiyor

Eğer Raphinha 'yu bırakmaya yanaşmazsa Sporting Trezeguet zaten bize gelmeyi istiyordu ona 5 mil.€ öder takıma katardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt