GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 189

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
189/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.A : sivas'a fark attik, tirasfer yapmaya calisacayuk ancak yapamazsak da futbolcular ve i lav yu hocam sampiyon olacaktur. eren'e biraz haksislik yapiliyor gordunuz penaltida kaleciyi ters koseye yatirdu

Okurken beynim sarsildi, o konusma sivesini silkeyim. Bu salak halen uyuyordur, terim ile fantezi yapiyordur suan ruyasinda. Bi bitmedi ay lav u fantezisi, bu salak ocakin son gununde eren ile devam ederiz diyecektir

Feghouli&Belhanda ikilisi gerçekten iyi anlaşıyorlar buna geçen sene Mariano 'da katılıyordu ama şimdi Linnes 'e formayı devretmesinin vakti geldi + olarak Fernando iyi performans verir takımın ayakta kalmasını sağlarsa Feghouli&Belhanda ikilisinin işi daha kolay oluyor ve gerçekten takımı iyi organize ediyorlar

Şimdi devre arasında takımın hücum gücünü belirleyebilecek kadar kaliteli bir merkez forvet gelirse bu forvete ek olarak Emre&Onyekuru ikilisinin pozisyonlarda 2. forvet gibi sürekli ceza sahası koşuları yaptıklarını çok iyi skor ürettiklerini hesaba katarsak. Gerçekten takım hücumu olarak çok başka bir seviyeye geliriz. Tıpkı 6'lık Alanya maçı gibi bu Sivas maçı gibi akın akın gol pozisyonlarına gireriz ama asıl soru gol yeme sorununu nasıl çözeceğiz ?

Muhakkak Maicon gidip yerine adam akıllı bir stoper almamız şart. Bunu hepimiz biliyoruz ama bence iş Maicon yerine gelecek stoper ile de bitmiyor.Mariano o kadar iştahsız o kadar zoraki oynuyor ki bu halini izledikçe geçen sene ki o efsane performansı gözümden siliniyor. İşler daha kötüye gitmeden kendisi ile yollarımızı ayırmamız formayı da Linnes 'e emanet etmemiz gerekiyor

Muslera gerçekten artık o kedi gibi refleksleri olan kaleci görüntüsünün çok uzağında onu geçtim ligdeki diğer iyi kaleciler kadar bile iş yapamaz hale geldi

Fernando Reges tıpkı Muslera gibi kalitesine kesinlikle laf edemeyeceğimiz birisi ama dünkü maçta da gördük Fernando iyiyse takım iyi ama Fernando kötüyse o kadar çekilmez oluyor ki

Kalitelerinden, isimlerinden bağımsız söylüyorum herhangi bir X kalecisi olsaydı kalemizde Dünyanın en çok para alan kalecilerinden birisi olup 14/15(ligin ikinci yarısındaki efsane performansı haricinde kalan dönem) 15/16 & 16/17 & 17&18(şampiyonluk düğümünün çözüldüğü büyük maçlar hariç) ve 18/19 sezonunda gerçekten bu kadar çok gol yiyen bir kaleci olsaydı şu an forumda "yav önünde defans yok, yav şey oldu o yüzden yedik golü, yav adam o golü nasıl çıkarsın" diyen arkadaşlarımız ana avrat küfür eder hale gelmişti. Hani Sneijder 'in bile 1 sezonluk formsuz dönemi sonrası ne duruma geldiğini hatırlıyoruz

Veya Fernando yerine yine o paraları kazanan ama 3-5 maç iyi oynadıktan sonra ya sakatlanıp/ya ceza dolayısıla maç kaçırıp sonra 1-2 ay vasatın bile altında kalan performans gösterip sonra yine aynı dalgalanmaları yaşasaydı bugün kapının önüne konulmuştu

Benim gözümde ikisinin de Galatasaray kariyerinin sonlarına geliyor, belki takımda kalsalar sırf kaliteleri ile bile çok işimizi görürler ama ben kalemize gelen her topun gol olmasından / her rakibin elini kolunu sallayarak orta sahamızı geçmesinden çok sıkıldım. Şampiyonluk haftaları gelecekte Muslera iyi performans gösterecek, Fernando 1-2 ay içinde 1 tane iyi maç yapacak diye beklemekten sıkıldım

Kalite olarak isim olarak takımın en iyi 2 adamı ama benim gözümde ikisi de takımda kalmayı o paraları kazanmayı hak etmiyorlar çünkü önemli olan devamlılık.

Belki devre arasında olmaz ama sene sonunda yapacağımız ciddi bir yenilenmede kesinlikle o yenilenmeye katmamız gereken ikili Fernando Muslera & Fernando Reges 'dir acı ama gerçek

Yani kısaca Devre arasında yapmamız gereken Maicon&Mariano ikilisi ile yollarımızı ayırıp iyi bir forvet ve stoper takıma katmak mesela Ighalo ve Víctor Ruiz gibi. Ighalo 'nun takımı küme düştüğü için serbest kalacağı konuşuluyor, serbest kalmasa bile Çin 2. liginde oynamak istemez çok inanılmaz maliyetli olmaz diye düşünüyorum bu transfer. Víctor Ruiz 'de sene sonunda sözleşmesi bitiyor o aradığımız sol stoper olabilir kendisi

Muslera
Linnes-Ozan-V.Ruiz-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Ighalo-Onyekuru

​
Sene sonuna gelince de bu transfer hareketının 2. dalgası olarak kadroda ciddi bir temizliğe gidip sözleşmesi biten Donk-Muğdat-Selçuk-Eren-Tarık-Sinan gibi adamlar ile yollarımızı ayırıp kiralık sözleşmesi biten Onyekuru & Ndiaye 'ye teşekkür edip kadromuzu gerçekten temizlememiz gerekiyor + yukarı da bahsettiğim gibi asıl iş olarak Muslera & Fernando ile yollarımızı ayırıp çok iyi bir kaleci ve ön libero transferleri yapılması gerekiyor

Transfer
Linnes-Ozan-V.Ruiz-Nagatomo
Transfer
Emre-Belhanda
Feghouli-Ighalo-Transfer

​
Tabi bu transferlerin gerçekleştirilebilmesi için Ozan&Rodrigues gibi adamlara gelecek teklifleri ciddi ciddi değerlendirmek zorundayız ...

ulan o bu değilde bu yılda şampiyon olursak ki acayip inanıyorum buna önümüzdeki yıl yapılacak akıllıca hamleler ve alt yapıdan yine 1 2 futbolcunun katılımıyla Allahın izniyle Türkiyenin bayern munihi olma olayımız gerçeğe dönüşebilir. Daha güzeli bejeke zaten yan basmış durumda koçum alide gemileri yakacak o durumda bir şampiyonluk daha yapıştırırsak 3 büyük laga lugası biter ve lig Galatasaray ve diğerleri olarak adlandırılır

Miranda hakkında şöyle bir haber var Di Marzio 'da Calciomercato Inter, Miranda via a gennaio? Obiettivo Andersen. Piace Christensen

Miranda daha fazla süre almak için ayrılmak istiyormuş sanırım Inter 'de Miranda ile yollarını ayırıp yerine joachim andersen veya andreas christensen ikilisinden birisini almayı planladığı yazıyor

Normalde +30 adamların transfer edilmesine kesinlikle karşıyım ama Miranda farklı bir dünya. Savunma bilgisi markaj/kademe yeteneği olarak dünyanın en iyi 5 stoperinden birisidir benim gözümde.

Olurda Maicon 'u 5 mil.€ gibi bir bonservis ile satar yerini Miranda ile doldurursak muazzam bir iş yapmış oluruz. Ozan-Miranda-Serdar üçlüsü uzun zamandır hatırladığım elimizdeki en iyi stoper rotasyonu olur. Buna en çok da Ozan adına sevinirim

ulan o bu değilde bu yılda şampiyon olursak ki acayip inanıyorum buna önümüzdeki yıl yapılacak akıllıca hamleler ve alt yapıdan yine 1 2 futbolcunun katılımıyla Allahın izniyle Türkiyenin bayern munihi olma olayımız gerçeğe dönüşebilir. Daha güzeli bejeke zaten yan basmış durumda koçum alide gemileri yakacak o durumda bir şampiyonluk daha yapıştırırsak 3 büyük laga lugası biter ve lig Galatasaray ve diğerleri olarak adlandırılır
Ah ulan agzindan bal damliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt