GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 190

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
190/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DvHpcR4WsAAurjU

Ilk yariyi kapatti dediler erken dondu, maca cikti, 7 mac aradan sonra iceride galip geldik, basak ve bjk'yi deplasmanda yenen sivas'a karsi SHOW yapti ve 4 gol atip maci kazandik.

DvHlxldX0AApG5M.webp

Soso ve Belanda beklentilerin altinda oynuyor demistim ve hala da aynisini dusunuyorum ama bu ikili olmadan da takim bok gibi oynuyor.

Ocakta Maicon'u araplara sutlayip 2 saglam forvet ve stoper transferleriyle + dogru bir oyun plani ile ligin ikinci yarisinda herkesi tokatlayip geceriz.

Biz 1 forvet ve 1 stoper arıyoruz takıma çok uygun olacaklarını düşündüğüm takımın en büyük sorunlarını çözeceğine inandığım Odion Ighalo ve João Miranda ikilisinin takımlarından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor bu adamlar varken biz Rolando ve Demba Ba ile ilgileniyorsak yazıklar olsun ...

DvHpcR4WsAAurjU

Ilk yariyi kapatti dediler erken dondu, maca cikti, 7 mac aradan sonra iceride galip geldik, basak ve bjk'yi deplasmanda yenen sivas'a karsi SHOW yapti ve 4 gol atip maci kazandik.

Ekli dosyayı görüntüle 34750

Soso ve Belanda beklentilerin altinda oynuyor demistim ve hala da aynisini dusunuyorum ama bu ikili olmadan da takim bok gibi oynuyor.

Ocakta Maicon'u araplara sutlayip 2 saglam forvet ve stoper transferleriyle + dogru bir oyun plani ile ligin ikinci yarisinda herkesi tokatlayip geceriz.
dunyanin en seksi erkegi

Yalnız bu sene de şampiyon falan olursak FFP ile görüşüp şartların biraz gevşetilmesi talep edilmesi gerek. Sponsor vs gelir elde etsen de adam alamıyorsun. Zarar limiti konsun işte ve maaş. Transferde de en fazla 5 milyon Euro zarar edilir densin gerekirse ama satamadan alamaz aşırı kötü bir madde.

Eski GS yöneticisi Cem Kınay: Bildiğim şeyler var ama isim vermem doğru olmaz. Bazı oyuncularla anlaşıldı. Ben gece 12'de Fatih Terim ile konuştum, Florya'da transferleri çalışıyordu. Böyle bir Galatasaray'ın başarılı olmaması mümkün mü?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her sene ayni hikaye simdiden anlasilmis da veya ön sözlesme yapilmis onlar artik cepte ama daha iyileri icin ugrasiliyor bunlara karnimiz tok millet baslamis bile birseyler yapmaya ilaki transfer dönemi mi baslamasi gerek? yaparsin simdiden ön sözlesmeni olur biter

Belhanda ve feg gitsin diye çok söylemiştim ama gerçek şu ki paraları Yüksek olmasaydı burada hepimiz el üstünde tutardık bunları ve yaşları da hala 28 . Fair play ile sittin sene de bu tarz adamlara para veremeyiz . Özetle maicon ve mariano hatta fernando gibi adamlar gitsin daha iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt