Eski GS yöneticisi Cem Kınay: Bildiğim şeyler var ama isim vermem doğru olmaz. Bazı oyuncularla anlaşıldı. Ben gece 12'de Fatih Terim ile konuştum, Florya'da transferleri çalışıyordu. Böyle bir Galatasaray'ın başarılı olmaması mümkün mü?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dunyanin en seksi erkegi![]()
Ilk yariyi kapatti dediler erken dondu, maca cikti, 7 mac aradan sonra iceride galip geldik, basak ve bjk'yi deplasmanda yenen sivas'a karsi SHOW yapti ve 4 gol atip maci kazandik.
Ekli dosyayı görüntüle 34750
Soso ve Belanda beklentilerin altinda oynuyor demistim ve hala da aynisini dusunuyorum ama bu ikili olmadan da takim bok gibi oynuyor.
Ocakta Maicon'u araplara sutlayip 2 saglam forvet ve stoper transferleriyle + dogru bir oyun plani ile ligin ikinci yarisinda herkesi tokatlayip geceriz.
Bitmişssssssss H.O.
Eski GS yöneticisi Cem Kınay: Bildiğim şeyler var ama isim vermem doğru olmaz. Bazı oyuncularla anlaşıldı. Ben gece 12'de Fatih Terim ile konuştum, Florya'da transferleri çalışıyordu. Böyle bir Galatasaray'ın başarılı olmaması mümkün mü?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feghoulinin yaninda yumruk yemis abi kmLigin ikinci yarısında şu kadro ile mücadele etsek fena mı olurdu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Siz söyleyin şu takım bu ligde şampiyon olmaz mıydı ?