GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 216

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,2K
Sayfa
216/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nın satılmasına kesinlikle karşıyım ama mesela Zurkowski gibi biri ile Belhanda'nın yeri kapanacaksa olabilir... Ayrıca Monaco ile Glik-Belhanda takası yapılabilir

gökay guneyi bile psikolojik acıdan kötü etkileyen bi taraftar.gencler içim yamyam gibisiniz vallahi,fatih hoca iyi yaptı hepsini birden önümüze atmayarak

Galatasaray, Akhisarspor'un kalecisi Fatih Öztürk ile anlaştı. Muslera’nın satılması gündemde. (TRT Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
..
766bd79d8e54ef366d09e23ce70b5bce.jpg

5 ay yatip demba ba mi alinacak ? Gelsin de bjk macinda bos kaleleri kacirsin sonra gitsin üçlü cektirsin bjk tribunune. Valla benim midem kaldirmaz ayriyetten 34 yaşındaki çöpün teki

Fener ölmüş, Beşiktaş ilk haftalarda havlu atar geriye bir tek Başakşehir kalıyor ki onların da bizden ödleri kopuyor. Aradaki farkı 5 haftada kapatabiliriz. Yani demem o ki adam gibi 1 forvet ve 1 stoperle bile rahat bir şampiyonluk alırız.

Yönetim de para var mı bilmiyorum ama top class 1 forvet ve 1 stopere şampiyonluğun tahminimizden de kolay geleceğini görürler inşallah.

Ba benim hiç içime sinmiyor ama Alan kesinse gelebilir çünkü stil itibariyle birbirini tamamlarlar . Yedekte de durur ama Alan önemli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan hay sizi eren düdüklesin ne erenmiş ************** eren olacağına demba ba eren olacağını seleznyov eren olacağına doukara.. 35lik adam alacaksan Drogba olur pepe olur geçen yıl bursanın kiraladığı adamı 1 sene sonra biz as oynatacağız..
Bırakın artık ereni kriter almayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt