GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 257

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,4K
Sayfa
257/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cevabı burda
orta_dogu_siyasi_harita.jpg

Resmen akil tutulmasi yine yav.

Hiçbiri doğru değil delirtmeyin beni. Trollükler dönüyor etrafta. Rodop denen puşt nasıl böyle yazarak gündemi değiştirebiliyor kim bu mal?

Yalanlama gelmesi lazım yönetimden oda yok adamlar tosic i sattı 5 milyona biz gencecik potensiyelli cocugu 7,5 a satıcaz şaka gibi resmen .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben size birşey soyleyim mi bu haberler doğru olabilir çünkü 6 aydır her bir boka açıklama yapan kulüp şu Ozan konusunda birşey söylemedi bu Süleyman gibi adamları da olta diye kullanirlar nabız yoklamak için 21 yaşında stoper bakıyor adamlar belki de sebebi bu 2 stoper bakıyor olabilirler.
Ozana gelince çocuk gitcek tabi premier lig de oynamak ne demek belki onun için bir rüya olan gene benim Galatasarayima oluyor zor tutuyorum kendimi böyle icimi dökmek istiyorum Allah sizi bildigi gibi yapsın nefret ettirdiniz hepiniz kendinizden.

Yalan kardeşim yalan. Serdar-ozan en iyi ikilimizi sattırmaya çalışıyor. Rodop denen orman evladı kim. Birilerinin maşasıyla yapmıştır bu haberi. Kulüp yalanlayacak bu kadar basit.

bipsporun haberi paylaşması niye rahatsız ediyor anlamadım.maksat GS taraftarı huzursuz olsun,bütün istedikleri bu.siz de oltaya geliyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt