GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 276

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,2K
Sayfa
276/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon,mariano ve Fernando satilirsa karsi cikmam

Maicon dan bir halt olmayacagi belliydi zaten ama diger ikili sakatlandiktan sonra buyuk hayal kirikligi oldu benim icin

Benim bu isden anladim baskan söyledine göre ozanin öyle bir maadesi var. Ve ozani satmayiz diyor. Aklima gelen ilk soru yildizi parlayan bir ozan var birde 7.5 milyonluk maade ama yeni sözlesme yapilmamis hala. Ya bunlar ozani satti bile veya sattma derdindeler. Sonrada biz ozani tutmak istedik x külüp ozanla anlasti maade geregi parayi külübemize yatirdi elimiz kolumuz bagli cünkü ozanda gitmek istedi diyip aradan cikacak. Satmak istemediniz bir oyuncunun böyle tehlikeli bir maadesi varsa simdiye yeni sözlesme yaparak kaldirirdiniz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luiz felipe 2. Gölünde asistini yapmış
Ulan kime dokunsak uçuyor.
Hiç unutmam sene 2008 olması lazim portekizli maniche vardı çok istemiştik o zaman adam öyle top oynadı ki avrupa şampiyonasın da intere gitmişti.

Bu konuda asıl bomba Pavel Nedved'dir. Sparta Prag maçlarımızdan sonra dönemin futbol şube sorumlusu Adnan Polat Nedved için hamle yapar, fakat menajeri 96 Avrupa Kupası'nı beklemek istediğini söyler ve Nedved'li Çek Cumhuriyeti (Çekya) finalde Almanya'ya kaybederek turnuvayı 2. bitirir. Tabi ki Nedved de Lazio'nun yolunu tutar. Ribery'den sonra içimdeki en büyük yaradır.

Bu vesileyle gözümün önünde Nezih'i avlamasını anımsarken büyük üstadı saygıyla selamlıyorum.

Porto ile Atletico Madrid, Alex Telles transferi için el sıkışmışlar. Porto Alex Telles'i 40 milyon Euro'ya satarsa, Galatasaray'ın kasasına 3,5M euro girecek. Alex Telles şu an Porto'da 1.2M euro maaş ile oynuyor.

Sivas maçı öncesi aniden midesi bulanıp halsizleşen Sakat Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Aziz’in eşinin maç ertesi sabahı paylaştığı “Biz tatile gidiossss” fotoğrafı Fatih Terim’i çileden çıkarttı: “Gözüm görmesin!”

1545896626161.webp

Meiahora - Rio de Janeiro Flamengo'nun savunma oyuncusu Rhodolfo'yu Mariano karşılığında Galatasaray'a takas etme var. Ayrıca habere göre, koç Fatih Terim, 2015 ve 2016 yıllarında Beşiktaş'ta oynayan Rhodolfo'nun futbolunu biliyor.

1545896723868.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt