GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 294

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
294/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lU-WsCn9_400x400.jpeg

Ne yazık ki bizim kaderimiz hep böyle olmuştur. Ne zaman şaha kalkacak olsak 5 sene geri gideriz.

Hele ki bu kadar beceriksiz bir yönetim varken 10 sene bile geri gideriz..

En kolay gruptan bir forvet alamadıkları için çıkamayan basiretsiz ve yeteneksiz bu adamlardan her şey beklenir..

Dursun' a muhtaç ettiler..

Yanlış hatırlamıyorsam UEFA Avrupa ligi için 3 isim kayıt edilebilecek. Serdar ve Ozan giderse 2 stoper lazım, 2 forvet ve sol bek konuşuluyor. En az 5 transfer olacak gibi. UEFA kupası yalan oldu gibi.
UEFA kupasini bu sezon cidden alabilecegimize inanan var mi? Saka olmali bu herhalde.

geçmiş olsun dursun özbek son kazığını attı ozan kabak gitti.

ors .. çocuğu dursun kim ya kim dedi sana 7.m euro release koy diye .
bu herifin galatasarayı batırmak için başımıza musallat edilmiş bi pez..nk olduğunu görmemiz için daha nasıl bi kanıt lazım. acaba. geçenlerde de basket salon inşaatı 2019 a kadar başlamazsa 100 milyon ceza ödenmesi gerekiyor diye bi pisliği daha ortaya çıktı.Allahtan ertelemeyi başardılar

Serdar aziz kırmızı çizgimizdir. Aptal olmayın bu kadar. Forvet lazımken diğer tarafı niye boşluyorsunuz gerizekalılar. Ayrıca ozan menajerlerine rest çekemiyor mu terim konuşamıyor mu bu çocukla lan bu kadar kolay mı her şey

"Genç oyuncumuz Ozan Kabak’ın ise sözleşme koşulları ile ilgili kulübümüz tarafından 4-5 ay önce başlatılan girişim, önce sonuçsuz bırakılmış, ardından temsilcileri tarafından devre arasına kadar zaman talep edilmiştir. Ozan Kabak’ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır."

Bu kisim dusundurucu ama Terim varken Ozan kulubun onayini almadan gitmez, karaktersiz bir futbolcu oldugunu dusunmuyorum.

vay vay yönetim bu kez serdar aziz ve ozan kabakı itibarsızlaştırmaya karar vermiş demekki

sneijder, ndiaye, gomis.. biliyoruz bu oyunları

transfer yapabilmek için, forvetsizlik rezilliğini örtmek için oyuncuları itibarsızlaştırıyorlar

hehe 2 aydır terim sayesinde oynayan ozan kabak kesin sözleşme yenilemek istemiyordur, çocukmu kandırıyorsunuz

Ozan-Serdar ikilisi yıllar sonra taş gibi stoper hattı bulmuşuz. Ne halt etmeye girişiyorsunuz böyle işlere? Yönetim kurulunun Allah belasını versin her açıklamaları falso her açıklamaları. Açıklama yapıyorlar bir bok anlaşılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt