GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 311

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
311/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden? Yaşı henüz 32. 2-3 senesi var halen ve elit kategorisinde olan birisi sonuçta.

Bizim olduğumuz şu anki şartları da göz önünde bulursak daha kalitesini bulmak güç.

Kalitesinden şüphe yok. Gol de atar.

Ama Gomis'te atıyordu mevzu atmaksa.

Eski temposundan uzak, yaşı yüksek isimlerin son durağı algısını yıkmak şart.

Gidip senelik 4 Milyon Euro vereceğiz. Sakatlık sorunu da yaşamıştı geçmişte. Ne olacağını da bilemezsin.

23-25 yaşında Guingamp'tan transfer yapan Drogba gibi isimleri bulup, büyük kulüplere pazarlayan konumuna gelmek şart artık.

Serdar Aziz buradaki genel görüşün aksine takımın en kilit oyuncularından biri. Tüm özellikleri elit seviyede olmasa da gayet yeterli. Bir kere bizim ligimiz için stoperden en çok beklenen şey olan sertlik konusunda ligin en iyisi. Serdar'dan önce savunmamız helva gibiydi. Hız desen bir stopere göre gayet iyi. Hamleleri fena değil. Bazen ceza sahası içinde gereksiz hamlelerde bulunsa da daha iyisini devre arasında bulamazsın. Çok maç kaçırdığı konusu da baya abartılıyor. Geçen sene en çok forma giyen oyuncularımızdan biriydi. Özetle Serdar'ı gözden çıkarmayı doğru bulmuyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 senelik adamlardan biktim ben yeter ya ne falcaosu. 5-6 milyondan asagi kazanmaz bir de.
Hahaha nelerden bahsediyoruz falcao diyorlar. Forumdaki arkadaşlara hatırlatalım. Başkanımız Mustafa Cengiz. Transfer komitesinin başındaki isim ise Albayrak. Bu adam aysal zamanında da aynı hareketleri yaptı. Ama bizim salak taraftar ozan,serdar meselesini unutup atlıyor olaya hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt