Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
Onu da istemiyorum. 33 yaşında 2 sene sonra yine forvet arayacağız.
sakin ol hakan kardesim henüz netlesen bir durum yok. ne ozan gitti ne serdar. bekleyip gorecegiz. sinir yapma bosunaNe falcaosu ya yazarken bile gülüyorum sinirlerim bozuldu. Mahvettiniz lan haftanın içine ettiniz.
Neden? Yaşı henüz 32. 2-3 senesi var halen ve elit kategorisinde olan birisi sonuçta.Falcao'yu istemem.
Onu da istemiyorum. 33 yaşında 2 sene sonra yine forvet arayacağız.
falcaonun maaşı 13 milyon euro diye biliyorum yani
Neden? Yaşı henüz 32. 2-3 senesi var halen ve elit kategorisinde olan birisi sonuçta.
Bizim olduğumuz şu anki şartları da göz önünde bulursak daha kalitesini bulmak güç.
1 senelik adamlardan biktim ben yeter ya ne falcaosu. 5-6 milyondan asagi kazanmaz bir de.Ne falcaosu ya yazarken bile gülüyorum sinirlerim bozuldu. Mahvettiniz lan haftanın içine ettiniz.
Hahaha nelerden bahsediyoruz falcao diyorlar. Forumdaki arkadaşlara hatırlatalım. Başkanımız Mustafa Cengiz. Transfer komitesinin başındaki isim ise Albayrak. Bu adam aysal zamanında da aynı hareketleri yaptı. Ama bizim salak taraftar ozan,serdar meselesini unutup atlıyor olaya hemen.1 senelik adamlardan biktim ben yeter ya ne falcaosu. 5-6 milyondan asagi kazanmaz bir de.
Galatasarayla trabzon şampiyonluk için çekişirse kimi desteklicenkandırmayın Galatasaraylıları