Malik Yavuz
Büyük Kaptan
Serdar da Ozan da gitti hocamSerdar da Ozan’da gitmez.Bir stoper ve iki forvetle kasıp kavururuz. Zaten ortamda bizlik oldu bu akşam ki muhabbetten sonra. Biz kaosu severiz. Mayıslar bizimdir.
Serdar da Ozan da gitti hocamSerdar da Ozan’da gitmez.Bir stoper ve iki forvetle kasıp kavururuz. Zaten ortamda bizlik oldu bu akşam ki muhabbetten sonra. Biz kaosu severiz. Mayıslar bizimdir.
aynen öyle ikisi de kalırSerdar da Ozan’da gitmez.Bir stoper ve iki forvetle kasıp kavururuz. Zaten ortamda bizlik oldu bu akşam ki muhabbetten sonra. Biz kaosu severiz. Mayıslar bizimdir.
O kumarı büyük hedef kovalayan kulüp olarak girmek nekadar doğru olur bilemem artık.Kalitesinden şüphe yok. Gol de atar.
Ama Gomis'te atıyordu mevzu atmaksa.
Eski temposundan uzak, yaşı yüksek isimlerin son durağı algısını yıkmak şart.
Gidip senelik 4 Milyon Euro vereceğiz. Sakatlık sorunu da yaşamıştı geçmişte. Ne olacağını da bilemezsin.
23-25 yaşında Guingamp'tan transfer yapan Drogba gibi isimleri bulup, büyük kulüplere pazarlayan konumuna gelmek şart artık.
Keşke..Serdar da Ozan’da gitmez.Bir stoper ve iki forvetle kasıp kavururuz. Zaten ortamda bizlik oldu bu akşam ki muhabbetten sonra. Biz kaosu severiz. Mayıslar bizimdir.
serdar özür diler,ozan da sözleşme imzalar.rahat olun arkadaşlar
üstünde bu forma olsun ama tamam mı
yeni avatarım cok tatlı olmuş de mi :d nasıl bakıyolar birbirlerine :d

Neden gitmezler açıklarsan çok sevinirim sabahtan beri sinirden patlıyorum.Arkadaşlar temenni değil benim ki. İkiside bir yere gitmez. Ama bu yönetimin acilen gitmesi lazım. Hemde en kısa zamanda. Acayip yanıldık bu yönetim konusunda. İnanılmaz beceriksizler. Dursun’dan sonra en kötü başkan.