o zaman olur bu işVergiler düştükten sonra yıllık 3.8- 3.9 milyon euro alıyor. Aylık net 317 bin alıyormuş buyrun kanıtı.
Ekli dosyayı görüntüle 35322
o zaman olur bu işVergiler düştükten sonra yıllık 3.8- 3.9 milyon euro alıyor. Aylık net 317 bin alıyormuş buyrun kanıtı.
Bence de fazla inanmayın bu söylentiye. Ben hiç mi hiç ihtimal vermiyorum. Gelirse Alan gelir bir de yanına seleznov veya Ba. Daha fazlasını kesinlikle beklemiyorum
Ne Dion Yiğit? Boş yapma. Git twitterına takıl.Turkiyede falcaoyu getirebilecek tek baskan fiko. Simdiden söyleyeyimde tinercilere gelirse hayal kirikligina ugramayin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Net 577bin euro değil mi? 317si vergi benceVergiler düştükten sonra yıllık 3.8- 3.9 milyon euro alıyor. Aylık net 317 bin alıyormuş buyrun kanıtı.
Oha ben 8-9 saniyordum. feghden biraz fazla yaniVergiler düştükten sonra yıllık 3.8- 3.9 milyon euro alıyor. Aylık net 317 bin alıyormuş buyrun kanıtı.
Turkiyede falcaoyu getirebilecek tek baskan fiko. Simdiden söyleyeyimde tinercilere gelirse hayal kirikligina ugramayin
Alan gelse opup basimiza koyalim. Falcao gelse bile. Ama beceremezlerBence de fazla inanmayın bu söylentiye. Ben hiç mi hiç ihtimal vermiyorum. Gelirse Alan gelir bir de yanına seleznov veya Ba. Daha fazlasını kesinlikle beklemiyorum
Muarrem amca muarrem amca
Vay anasını demek Eren 'i postalayabilirsek Gomis + Eren ikilisinin aldığı maaş ile Alan + Falcao 'nun maaşı karşılanabilirmiş ..Vergiler düştükten sonra yıllık 3.8- 3.9 milyon euro alıyor. Aylık net 317 bin alıyormuş buyrun kanıtı.
Alanıda bedava diye dedim zaten. Onun da alınacağını pek düşünmüyorumAlan gelse opup basimiza koyalim. Falcao gelse bile. Ama beceremezler
Önce maaşları ödesin o fikfikTurkiyede falcaoyu getirebilecek tek baskan fiko. Simdiden söyleyeyimde tinercilere gelirse hayal kirikligina ugramayin
Ribery -Falcao- FeghouliRibery-Falcao-Feghouli
rüya 3lü
577 bin alıyor evet ama %45 vergi var geri istersen hesapla.Net 577bin euro değil mi? 317si vergi bence
Vergiler düştükten sonra yıllık 3.8- 3.9 milyon euro alıyor. Aylık net 317 bin alıyormuş buyrun kanıtı.
Alan - Falcao - feghouli 3 lüsü daha yakın bi hayal. Muazzam olurRibery-Falcao-Feghouli
rüya 3lü
Neyse ne alıosa alıyor577 bin alıyor evet ama %45 vergi var geri istersen hesapla.