GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 347

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
347/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adminler şu an yaşayan en büyük Galatasaraylıya yani Fatih Hocaya hakaret edenler de artık ceza alsın. Bakın eleştiren demiyorum hakaret eden. Biri twitterında hakaret edip edip orda kimse kaale almayınca burda kusuyor kinini.Biri her mesajında tahrik etmek için bilerek yapıyor. Ulan yaşları kadar Galatasaraya emek vermiş adama yaptıkları muameleye bak. Bende hocayı çok eleştriyorum yeri gelince transfer yönünden bazen inadı yönünden ama hakaret nedir be ahlaksız nankör herifler !

2-3 ay geriden maaş ödeyen yönetimin senelik maliyeti 9-10 milyon euroyu bulan oyuncuya gitmesi saçma. Hadi madem ffp falan mevzu değil ne halt yemeye sene başı takımı forvetsiz bıraktınız nereden tutsan elinde kalıyor.

Alan ya da Falcao gelirse bize maliyeti tuzlu olacak belli ki.Şahsen ben sorarım o halde harcamaya para vardı da yazın niye almadık o zaman diye?

Galatasaray, Radamel Falcao transferine 4 sponsorla ortak girdi. Sponsorlardan resmi yazı bekleniyor. (A Spor / Özel)

danaya girdik sanki

Adam son 5 yil bir tek gecen sene sakatlanmadi.

Onceki 4 yili koyarsan gorursun.
eee ufak tefek sakatlıklarıda kronik sakatlıkmı demek istiyorsun yani?

14/15 sezonu

26 maç İngiltere 3 maç Fransada oynamış

15/16 sezonu en az oynadığı sezon( Chesea'de teknik direktörle sorunu vardı)

10 maç oynamış

16/17 sezonu

Fransa Liginde 29 maç

Şampiyonlar Ligi

8 maç ve ön elemede 2 maç

1718 sezonu

Fransa Liginde 26 maç

ve bu sezonda şimdiye kadar ligde 16 maç

bayada sakatmış

adam kariyeri boyunca sadece bir kere ağır sakatlık geçidi o da darbeye karşı ayağını kırdılar....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Dua edin takimin basinda Unal Karaman gibi alpha yok, ayni olay mesela Yusuf veya Abdulkadir da olsaydi aninda s.. cekmisti Karaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt