GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 348

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
348/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce Alani bitirin sonra imkansizlarin pesinde kosun!! Sonra haftalarca Falcao yukari asagi diyip Alandan da oluruz forvetsizde kaliriz.

Maliyete gelince gercekten adamin 1.5 yillik sözlesmeni 4 tane sponsor karsiliyacaksa varsin gelsin hic sorun degil. Sonucta cepden bir kurus dahi cikmiyorsa isterse adam 36 yasinda olsun pek takmam.

9 milyon kazanan adami UEFA nin takibi altindayken getirmek imkansiz beyler

Zamaninda drogba’yi getirdik,daha sonra yedigimiz men cezasi ortada

Bile bile lades,kulupler bu yuzden batiyor iste ayagimizi yorgana göre uzatmamiz gerekiyor

Bu ne kardeşim kurbanlık danaya girer gibi. Paran yoksa uğraşma
20181228_134113.webp

Son düzenleme:
9 milyon kazanan adami UEFA nin takibi altindayken getirmek imkansiz beyler

Zamaninda drogba’yi getirdik,daha sonra yedigimiz men cezasi ortada

Bile bile lades,kulupler bu yuzden batiyor iste ayagimizi yorgana göre uzatmamiz gerekiyor

Men cezasini Drogba'dan yedigimizi mi dusunuyorsun?

Yoksa Unal Aysal'in kendini kanitlamak icin Terim'i kovduktan sonra kurdugu 40 kisilik cop kadro yuzunden mi?

Serdar Ozan'dan biri gidebilirdi yedeklerin iyi olsa. Stoper de alacaksın ne Ozan ne Serdar yedek kalacak adamlar değil.

Falcao işi yalan realist bir hedef belirleyip hemen takviye yapmamız lazım üstelik 1 değil 2 tane. Bu ligde golcün kadar varsın, defansı komple satabiliriz sorun değil, Muslera bir şekilde form tutturmalı bu ve aldığımız golcülerin iş yapması ligi götürmemize yeter. Hiçbir savunma oyuncumuz ekstra bir oyun ortaya koymadı sezon boyunca ona rağmen durum bu.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Hakan_gundogar: "Galatasaray, Falcao için kiralama teklifi yaptı. Fatih Terim, Falcao'yu ısrarla istiyor. Dört tane sponsorun ortak bir şekilde bu transferi üstlenmesi bekleniyor." [A Spor]

Gündoğar: "Monaco sponsorlardan bir taahhüt bekliyor. Fransız ekibi, taahhüt gelince görüşmelere başlayacak. Falcao'nun kiralama bedeli ve alacağı ücret 1,5 yıllık toplam 11 milyon euroyu bulacak."
Eren Derdiyok 'un Galatasaray 'a maliyeti
4 mil.€ bonservis
2.2 mil.€ senelik ücret den 3 yıllık sözleşme

Yani yaklaşık 11 mil.€ yapıyor.

Tarık Çamdal 'ın Galatasaray 'a maliyeti
5 mil.€ bonservis
1.5 mil.€ dan 5 yıllık sözleşme
12.5 mil.€ para yapıyor

Evet doğru düzgün yönetilen bir takım için çok fazla bir bedel ama biz o parayı Eren Derdiyok 'a Tarık Çamdal 'a veriyoruz. Ki söylendiği gibi bu maaliyeti sponsorlar yardımıyla karşılarsak benim için muazzam bir transfer hamlesi olacak. Falcao 'ya yüklü bir bonservis bedeli vermeden gelip 34 yaşına kadar kullanacağız sonra hiçbir sıkıntı çekmeden yollarımızı ayıracağız ki bildiğim kadarıyla 1.5 yıl sonra zaten Monaco ile sözleşmesi bitiyor yani o güne geldiğimiz de de istersek Falcao ile devam etme şansımız da olacak ...

Kasımpaşa, Norveç temsilcisi Sarpsborg'un orta saha oyuncusu Tobias Heintz'i [20] renklerine bağladı ,savunma ve hucumda çok çalışkan bir oyuncu,son derece istikrarlı ve 20 yaşında......... bizim taraftar,yönetim ve çakma allame hoca FALCAOOOOO diye yırtınsın, bir klüp böyle batırıldı ve şimdi yok edilmeye çalışılıyor...

Falkao burda iş yapar mı atletikodan beri takip etmiyorum
Bi kere sıçraması çok iyi onu biliyorum
Hızı gücü bitiriciliği ne durumda?

Dun geceden beri Falcao videosu izliyorum, acikcasi bu adama Atletico'dayken hayran olan birisi olarak diyebilirim ki bambaska bir futbolcuya donusmus.

Son iki sezonda + bu yarim sezon attigi gollerin tumunu izledim, o eski sirtina stoper alan, dar alanda kivrak hareketlerle ceza sahasinda eglenen Falcao kesinlikle gitmis. Guc olarak daha zayif olmasa da daha korkak hareket ediyor gibi geldi bana.

Bitiricilikte bir problem yok ama o eski cift ayakli plaseci Falcao da gitmis maalesef. Ha kafa toplarinda ciddi manada fark yaratmaya devam ediyor. Izledigim videolar sadece gol videolari oldugundan eskisi gibi geriye gelip top alip adam eksilterek oyun kuruyor mu bilmiyorum. Top saklama konusunda nasil onu da bilmiyorum.

Yalniz sanki bize gelirse stoperlerle eskisi gibi eglenebilir gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri