Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu sığırlar yüzünden olan bize oluyor. Levent beyi de başka bir beyinsiz küstürdü. Şaka mısınız olum siz? Amacınız ne sizin? Yazdıklarınızı görmüyorum çünkü engellisiniz gerizekalılar.
Forum velet dolmus, sokakta gorsem tokatlarim o derece.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

fatih hoca bize müsaade edeceksiniz dediyse bu serdar ve ozan icin gecerli degildi

sinan ve selcukla devam etmezse operasyon baslatiyor demektir, en az 10 oyuncu alinir devre arasi ve yaz dönemi toplamda.

ereni falan adam yerine koymadigini kac kez söylemisti. penaltilar haric 5 gol atmis forvet nedir

mugdat ayni süreyi alsa o da minimum 3 gol atardi zaten illa 1.90 boyunda top indiremeyen ikili mücadele kazanamayan eren olmaya gerek yok

bizim takim bu keresteye bile 5 gol attirmayi basardi

İsim isim sayacam şimdi hepsini dökecem ortaya saygısız edepsizler. Bu gibi saygısızları barındıranları tebrik ediyorum.

Medya'da calisip tanidiklarin olmasi kolpaci OLMADIGINI gostermiyor.

Duyum verilecekse kaynakta koyacaksin, yada kanit. Bu kadar basit.

Kimse buraya gelip hayal satip taraftari kandiramaz.

Yazin mugdat ve omeri alanlar simdi naingolanimi alicak? Yav he he

fatih hoca bize müsaade edeceksiniz dediyse bu serdar ve ozan icin gecerli degildi

sinan ve selcukla devam etmezse operasyon baslatiyor demektir, en az 10 oyuncu alinir devre arasi ve yaz dönemi toplamda.

ereni falan adam yerine koymadigini kac kez söylemisti. penaltilar haric 5 gol atmis forvet nedir

mugdat ayni süreyi alsa o da minimum 3 gol atardi zaten illa 1.90 boyunda top indiremeyen ikili mücadele kazanamayan eren olmaya gerek yok

bizim takim bu keresteye bile 5 gol attirmayi basardi
Sinanı bırakır diğerlerini bilemicem nedense seviyor sinanı..

He imkansiz degil, eger naingolan gelirse eger bu yonetimi basarirsa birdaha sesimi cikarirsem yonetime cumle alem beni ......

bunlar alır alamaz gelir gelmez orasını bilmem de dediğin gibi 10 tane klüp sıraya geçmez o adam için geçen takımlar da galatasaray'dan büyük takımlar olmaz muhtemelen

bu nöbette bir daha terbiyesizlik yapan, huzursuzluk yaratan olursa raporlamaktan cekinmeyin. hatta beni etiketleyebilirsiniz degerli arkadaslar. gereken neyse hemen yapilacaktir. son bir kac günde ipin ucunu gevsek bagladik diye görmüyoruz sanmayin. yeniden fabrika ayarlarina dönmek gerekiyor, belli oldu bugün.

bu nöbette bir daha terbiyesizlik yapan, huzursuzluk yaratan olursa raporlamaktan cekinmeyin. hatta beni etiketleyebilirsiniz degerli arkadaslar. gereken neyse hemen yapilacaktir. son bir kac günde ipin ucunu gevsek bagladik diye görmüyoruz sanmayin.
Kolpaci dedik diye terbiyesiz mi olduk? Bu nasil mantik?

Kaynaksiz duyum cezalandirilmiyacaktimi?

bu nöbette bir daha terbiyesizlik yapan, huzursuzluk yaratan olursa raporlamaktan cekinmeyin. hatta beni etiketleyebilirsiniz degerli arkadaslar. gereken neyse hemen yapilacaktir. son bir kac günde ipin ucunu gevsek bagladik diye görmüyoruz sanmayin. yeniden fabrika ayarlarina dönmek gerekiyor, belli oldu bugün.
Bunun gibiler yüzünden düzgün insanları kaybediyoruz. Levent bey,hasan bey hayır değer kaybediyor forum bunun gibiler yüzünden. Sonrada forumu kötülüyorlar sözlükte orda burda.

Kolpaci dedik diye terbiyesiz mi olduk? Bu nasil mantik?

Kaynaksiz duyum cezalandirilmiyacaktimi?
ben birisine bir laf diyecek olsam alintilayarak söylerim. genel konustugumu anlamaniz gerekirdi, bunu da gecenin gec saatinde aktif olmaniza bagliyorum. raporlayin, gereken yapilir. ben yoksam diger yönetici arkadaslarimizdan biri elbet aktif olur. ayrica hitap sekliniz cok kaba.

Raporlayamıyorum çünkü engelli :asd: birde bunlarla mı uğraşacağız ya

Ozan intere gidiyormuş . Anlaşma olarak naiggolan kiralık verebilirler aslında sene sonuna kadar . Yada miranda falan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunlar alır alamaz gelir gelmez orasını bilmem de dediğin gibi 10 tane klüp sıraya geçmez o adam için geçen takımlar da galatasaray'dan büyük takımlar olmaz muhtemelen
Tamam sayim sana:
Valencia
Sevilla
En az 3 tane alman klubu
Ingiliz klupleri en basiti everton, palace vs...

Kardes naingolan en sevdigim orta sahalardan biri, badou ile beraber ortaligin anasini aglatir.

Kisacasi gelmez bize, hatta inter 30dan fazla verdo bu adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt