Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finale kalırsa Japonya 3 maç kaçıracak 3 maç için transfer mi yapılır en kötü 3'lüye geçersin olur biter.

Mariano gidicekse , sağ bek yerine sol bek alınmalı genede bence çünkü naga sağ bek de oynuyor sol ayaklı bi bek istiyordu hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano gidicekse , sağ bek yerine sol bek alınmalı genede bence çünkü naga sağ bek de oynuyor sol ayaklı bi bek istiyordu hoca

Mariano gitmez o kadar da olmaz. Şu hocanın sol sağ takıntısı da hiç anlamıyorum Linnes'i çürüttü kenarda o yüzden.

Muslera

Mariano Miranda Ozan Nago

Fernando

Fegh onyekuru

Alan Falcao

Yada

Muslera

Mariano miranda ozan nago

Fernando Badou

Belhanda/akbaba

Fegh falcao alan/onyekuru

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Mariano gitmez o kadar da olmaz. Şu hocanın sol sağ takıntısı da hiç anlamıyorum Linnes'i çürüttü kenarda o yüzden.

Sol ayak kıtlıgı var takımda ama bu büyük handikap , büyük takımlara bakınca ters ayak bek oynatanda nadir

Buda hayalimdeki kadro, gercekci olan

Muslera

Mariano cahill miranda nago

Badou naingolan

Fegh belhanda onyekuru

Falcao

Vay anasini be

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

su cekdar orhan buyuk kazanc oalcak ben diyim.atalay fiziği geliştirirse abdulsamed,atalay ve cekdar orhanlı bi ortasha görürüz 2 seneye

ozanın menajeri bulduk galiba.fırat özdemir sanırım.ne yapıyosanız yapın iş sizde

bu fırat özdemir fazıl özdemir atalay ve yunustan da uzak durmalı

ozanın menajeri bulduk galiba.fırat özdemir sanırım.ne yapıyosanız yapın iş sizde

nerdeyse tekme tokat yolladigimiz semih kayada bile ozan denen degisikden bin kat daha cok gs ruhu var, onu bunu bilmem manager bir yere kadar ortada gsnin adi geciyorsa herseyden önde gelir, tek bir kelam etmedi bay kabak, isteseydi bir aciklama dahi olsa yapardi, demekki gidecegi dogru, gitsin yol acik 7,5 milyonu pasa pasa saysin bizim icin yeterli, sonra tutunamayinca gitsin ya bjk yada fenerin kucagina otursun, floryanin kösesine dahi yaklasmasin, herkesden beklerdimde ozandan nankörlük ummazdim.

Abdurrahim Albayrak daha uyanmadımı? Harbiden ortalıkta bir sürü isim dönüyor da transfer görüşmelerini kim yapıyor. Bana kalırsa herkes yatışta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt