Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu falcao nun bu Türkler hicmi uyumuyor dediğine inanan varmı harbiden
Yavsak menajer oyun oynuyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

2f1662f9db101c21b7d75a0cf13f5750.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dayak isteyen bir herif

Bugün menajeri konuştu daha Serdar Türkiye’ye bile gelmedi kimseyle görüşmedik dedi.

Tamamen yalancı şerefsizin teki

Ayrıca Fener’e gitse gram üzülmem , karaktersiz biri olduğunu düşünmüyorum ben Serdar’ın bakalım göreceğiz

Fatih Terim haftlar önce büyük degisiklik olacak demisit bize zaman verin diye, yani büyük bir nester hazirligi vardi bununda yönetim biliyordu eger yönetim bunun üzerine haftalar önce transfer görüsmelerine basladiysa bu dönem hic bir sikinti cikmaz. Ama bizim bildimiz yönetim nasil olsa fatih terim eser gürler sonra o fikrinden vazgecmis dir onun icin ne simdiden oyuncu pesinde kosacagiz dediyse ozaman sezon sonu ilk bese girmek bile hayal olacak .

18 yaşındaki veletin daha 3-4 ay önce adını bilen yokken, a takıma çıkmak için götü tavana vururken ne ara menejer yaptı da kendisini var eden Galatasaraya rest çekme pazarlık yapma haddine geldi. Kaldı ki daha rüştünü bile ispat edemedi ve bana göre daha alması gereken çok yol var tabi alabilirse. Şimdiden bu karaktersizli yapan ilerde kim bilir nelet yapar. Basacan kıçına tekmeyi gitsin yavşağın 7.5 ise7. 5 yeter. İlerde o parayı bile etmeyecek zaten.

ciddimisin?

eğerki gerçekden ciddiysen ömer ve muğdatı transfer edenler bence bu işten şıp diye anlamıyorlar..
evet iyi yaptıkları transferlerde var.Ama genel olarak bu konuda kötü olduklarını düşünüyorum.

azizim ben bunlardan cacık olmaz demişdim..bu herifler bildiğin futbol cahili bunların bulduğu futbolcudanhayırmı gelir..

Falcao'yla fazla uçtuğumuzu düşünüyordum ki Nainggolan bile yazılmış :p Öyle bir adamı en iyi zamanımızda (ekonomik, sportif, idari vs...) bile almamız imkansıza yakın, tek bildiğim bu.

Ulan bu sığırlar yüzünden olan bize oluyor. Levent beyi de başka bir beyinsiz küstürdü. Şaka mısınız olum siz? Amacınız ne sizin? Yazdıklarınızı görmüyorum çünkü engellisiniz gerizekalılar.
Az kaldi Kendim inisiyatif alip Bosu bosu İnsanlari kusturenlerin alayini konudan atacagim. Adminler agzima sicacak ama bu ne ya. Her gun ayri bir tantana

Ps: alan zu fb

Falcao'yla fazla uçtuğumuzu düşünüyordum ki Nainggolan bile yazılmış Öyle bir adamı en iyi zamanımızda (ekonomik, sportif, idari vs...) bile almamız imkansıza yakın, tek bildiğim bu.
Nainggonan ikinci Melo muz olur hayat neden olmasın kadro dışı bildiğim kadarıyla

Nainggonan ikinci Melo muz olur hayat neden olmasın kadro dışı bildiğim kadarıyla

En çok sevinenlerden biri olurum ama 10 tane değil 20 tane kulüp kapısında yatar gerçekten. Ki Arap ve Çin kulüplerinin vereceği yıllıkları hiç söylemiyorum bile.

Falcao ve Nainggolan'ı almışken sol beke de yine Asamoah'ı filan alalım bari ya. Te allam adamlar koca yaz transfer döneminde bir (1) forvet alamadılar, kış sezonunda geçen isimlere bak bunlara inananlar var ise tek gerekçeleri beyinlerini kiraya veren insanlar olsa gerek.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao bu maliyetle gelecekse Gomis neden gitti?

En çok sevinenlerden biri olurum ama 10 tane değil 20 tane kulüp kapısında yatar gerçekten. Ki Arap ve Çin kulüplerinin vereceği yıllıkları hiç söylemiyorum bile.
Gözü karartmak lazım böyle transferde çok sorunlu adam
Düşünsene arena çimlerine üzerine basıyor kafayı yersin
Tabiki bizimki biraz hayal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt