Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry satılıp , trezeguet geliyor %80

Daha önce yazmıştım kimse söylemeden söyleyeyim diye ...

Gerekçeler ; Trezeguet önde top tutabiliyor, paslı oyunda daha iyi , daha genç , skorer ve çok yonlu ...

Trezeguet alınıp garry satılırsa hem yerinin dolacagi hem de üstüne para kalacağı düşüncesi transferi makul kilan diğer etken , saygilarimla

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sallama kardesım gomis kalıyor demıstın gitti

Bu yönetim varken transfer falan beklemeyin, heyecanlanırsınız sonra kursağınızda kalır.

Buarada satmaya yakin oyuncularimizin yas ortalamasi 25, alacagimiz iddia edilen oyuncularin ise 36.

Gercekten guzel bir revizyona girisiyoruz sezon ortasinda.

Renktaş,
Kafalar pırıl pırıl
Rodrigues 8-10 civarı satılmaya çalışılıyor millet herhalde 20-30 milyonlar bekliyor.
Bu adamı hangi salak takım alır o paralara,
Ozanın sözleşme uzatılsın diyorlar, 30m teklif gelecek sanıyorlar.
Adı geçen her oyuncuya bir muhalefet
Kafalar uçmuş gitmiş, haklısın burası bjk forumu olabilir ben de düşünmedim değil

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir yerde haklısın da, olay başka bir yerde tıkanıyor renktaş. Rakip kulüplerin yaptıkları satışlar ortada iken ben bu miktarları az buluyorum. Ha öyle 20-30 bunlar hayal ama Gomis 6, Rodriguez 8, Ozan 7,5 bu miktarları da başarılı ve yeterli bulmuyorum.

Son düzenleme:
suleyman rodop
suleyman rodop
@SuleymanRodop
·
1 sa
3-A.Albayrak ile yaptığım söyleşi.
-UEFA bazı konularda elimizi kolumuzu bağlıyor. Ancak bunu aşmak İçin bütün alternatifleri zorluyoruz. Taraftar ve camiamızdan biraz sabır bekliyoruz.

DvlacEAXcAAVlOg.webp

Hayırlı olsun diyelim mi?

suleyman rodop
suleyman rodop
@SuleymanRodop
·
1 sa
3-A.Albayrak ile yaptığım söyleşi.
-UEFA bazı konularda elimizi kolumuzu bağlıyor. Ancak bunu aşmak İçin bütün alternatifleri zorluyoruz. Taraftar ve camiamızdan biraz sabır bekliyoruz.
Ulan bir de utanmadan sabır bekliyoruz diyor. Bu taraftar kadar sabırlısını görebilirmisiniz acaba?

Bir yerde haklısın da, olay bir yerde tıkanıyor renktaş. Rakip kulüplerin yaptıkları satışlar ortada iken ben bu miktarları az buluyorum. Ha öyle 20-30 bunlar hayal ama Gomis 6, Rodriguez 8, Ozan 7,5 bu miktarları da başarılı ve yeterli bulmuyorum.
Haklısın, ama şu an talibi varken satılmalı bazı oyuncular da ne yazık ki, örneğin garry 8 e değil 10 a gitse, ozan da keza öyle kimse bir şey demeyecek ama verilen tepkiler dağlar kadar farklı 1,5 2 m için

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon/Serdar & Rodrigues ve Mariano gider yerlerini Çağlar&Raphinha ve Falcao ile doldurabilirsek bence muazzam bir transfer hamlesi yaparız

Muslera
Linnes-Ozan-Çağlar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Falcao-Raphinha

​
Hem Raphinha & Çağlar gibi 2 genco ile kadromuzu gençleştirmiş oluruz
Hem de Falcao gibi golcülerin tillahı ile giriş yaparız 2. yarıya

alan douglas gelirse garrynin yerine gelir. sert bir oyuncuya benzemiyor. forvet dedigin yirtici olur. alan douglas kanat forvet olur

Maicon/Serdar & Rodrigues ve Mariano gider yerlerini Çağlar&Raphinha ve Falcao ile doldurabilirsek bence muazzam bir transfer hamlesi yaparız

Muslera
Linnes-Ozan-Çağlar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Falcao-Raphinha

​
Hem Raphinha & Çağlar gibi 2 genco ile kadromuzu gençleştirmiş oluruz
Hem de Falcao gibi golcülerin tillahı ile giriş yaparız 2. yarıya

Raphinha gelmez buralara vermezler yani en az 8m isterler.

falcao fernandonun son paylasimini begenmis :asd:

Fazla oyuncu satarsak ve tüm parayi harcamayi düsünmüyorsak giden bir oyuncuyu yalandan kiralik+yazin zorlu satin alma opsiyonlu satsak daha mantikli olmazmi?

Yazin az birsey olsa bile bütce hazir olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt