Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.285
- 18.605
- 2.268
cresponun yanındaki forlan renktaş batigol inter forması giymediVieri zamorona milito
Adriano Ronaldo eto
Crespo batistuta İbrahimoviç
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cresponun yanındaki forlan renktaş batigol inter forması giymediVieri zamorona milito
Adriano Ronaldo eto
Crespo batistuta İbrahimoviç
gelmezse gobeginden zeytin yeriz serdar ortac gibi emre beyFalcaooooooooooooooo geldiiiiiiiiiii
Eminmisin iyi düşüncresponun yanındaki forlan renktaş batigol inter forması giymedi
Gelirse destek oluruz sonuçta süper star lakin iki yıl sonra oyuncu maaşı odemeyecek duruma düşürsek
Oyuncu satışına sevinenler yerlerine kimse alınmazsa şaşırmayın. Yönetim hiç güven vermiyor.
Neyine pişman olucam Serdar'a vasat diyen sensin zaten.
Sadece falcao için demiyorum maaş ödeme konusunu örnek bjkZaten 1.5 senelik gelmiyor mu
Yavşak olma olasılığı varbu herif story ve fotoyu şimdi niye paylaştı. şerefsiz heyecan yaptırdı
eminim forlanEminmisin iyi düşün
geçen ben de amerika'da new york central hospital'dan bir arkadaşımın doğum günü paylaşımını beğendim.
#newyorkcentral taglı bir sürü mesaj , beğeni , hoşgeldin mesajları hastanede bir festival havası anlatamam.
Bunu hareket olarak addediyorum kendimeeminim forlan