Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdari tek hatada sil eren belhanda gibi herifler sezon içinde onlarca maç yalnız bıraksın ihanet etsin ses çıkarma helal hocama tam yakışanı yapıyor

Araplara Maicon ve Rodrigues'i satalim, Rodrigues 10m, Maicon da 5-10m arasi satilsin

Serdar takimda kalsin, Ozan sozlesmesini uzatsin

2 forvet, 1 stoper ve 1 kanat oyuncusu transferleriyle onumuze bakalim

SON DAKİKA | Serdar Aziz'den menajerine: “Ben hocam ile konuşuncaya kadar kulüp arama. Galatasarayda kalmak için her şeyi sonuna kadar zorlayacağım.”

Hal et kal . Birde bunla ugrasmayalim

63a3a42bff1971e531fdb66f32b21fde.jpg

rüyamda ozan bizim yandaki apartmandan cıkıp dolasıyodu,sonra birden karşıdaki apartmana ve eve baktı.uzunca baktı ama.sonra kayboldu ortadan.forumdan @Hayri Cund ile yürüyüp ozan meselesini konusuyoduk.sonra cocuklar geldi birden abi ozan abi kalmak istiyo,ama sözleşmesindenki maddeyi siz belirleyin dediler.ben 35 milyon olsun dedim.hepsi elinde sözleşme parka koştu cocuklar,ozan abiye götürüyoruz diye.

Ozan bu kadar düzgün biri gibi gözükürken nasıl para pazarlıgı yapar aklım almıyor. Altyapı hain yetiştiriyor resmen

Bakalım slimaniyi alalım diyecek ilk şanslı üyemiz kim olacak

Ozan bu kadar düzgün biri gibi gözükürken nasıl para pazarlıgı yapar aklım almıyor. Altyapı hain yetiştiriyor resmen
Reis yapmayın etmeyin şu yönetime inanıp fikir sahibi olmayın galatasarayı şu dönemde bildiğin hain oğlu hainler yönetiyor

Altyapı oyuncularının 18 yaşına gelene kadar menajerle çalışması yasaklanmalı.biz yetiştiriyoruz p.çin biri gelip kandırıyor

Garry bizim pay 9 ve Maiconu 6 milyona verelim araplara.

O parayla iyi bir stoper, Alani ve kanat oyuncusu alsinlar. Normalde orta sahaya birde Scout transferi yapsalar iyi olur. Gelecek sene Donk ve N'Diaye kadro olmazlar ve yeni oyuncu simdiden takima alismis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt