Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu merak ediyorum diyelim Falcoa da geldi Alan da oldu bazı renktaşlar bu adam için kanatta oynuyor dediler.Ben hiç izlemediğim için soruyorum sağ mı yoksa sol mu içe kat eden biri bu Alan

Bu Turgay Demir hayat kadını evladı. Ezikliği buradan geliyor.

Bu kadar yıldızın gelip geçtiği takıma Falcao gelirse bilmem ne yapacağım diye dalga geçmeye çalışıyor. İT evladı. Kültürsüz cahil şerefsiz.
adam haklı
falcaonun gelme ihtimali yok

Ozan Kabak 18 yasinda bir delikanli ama bu menajerler cok fena.Ozan bir tek kelime etmeyi bile zul goruyorsa yapacak bir sey yok,canı sagolsun der birakip gideriz.Biz onun her mac yaptirdigi penaltilarini bile sineye cektik bunu goremiyorsa bizi 1 devrelik takim olarak goruyorsa onu kosulsuz sevip destekleyen antrenorunu,taraftarlarina deger vermiyorsa bu karakter zaafidir biz de aliriz iki italyan olustururuz tandemi ama bundan sonra gelecek her altyapi oyuncusunu boyle kosulsuz desteklenmemesi gerektigini ogretmis olur bize alkislarken bile yutkunuruz.

A spor da ki Galatasaray muhabiri herhalde. Bi benmi kıl oluyorum buna galiba. Tv çıkıyorsun ne dediğin belli değil. Bi diksiyon dersleri filan al. Bide bi sm biliyor gibi Fatih Hoca Serdar’ı affetmez filan dedi. Ne mal adamlar var şu kanalda.

bu takım ne kadar değişirse o kadar iyi ilkyarıdaki maçlar aklıma geldikçe deli oluyorum garry,maicon,belhanda,donk gönderilebilir ilk etapta sene sonu kaldığımız yerden devam ederiz mariano,fernando,feghuoli falan
şu belçika kulübüne esiti için para+donk verelim göndersinler,belhanda yerine scout transferi yapsak daha faydalı olur araplara göndermek lazım barco,kubo(nagatomo reis varken zor olmaz 17 yaşındaymış)pineda veya hagi getirsinler birini işte
garry gidince inşallah şu trezeguet çöpüne salça olmayız ne kalite ne karakter olarak bize uygun değil bruma tipinde birini buluruz yine

Ozan Kabak 18 yasinda bir delikanli ama bu menajerler cok fena.Ozan bir tek kelime etmeyi bile zul goruyorsa yapacak bir sey yok,canı sagolsun der birakip gideriz.Biz onun her mac yaptirdigi penaltilarini bile sineye cektik bunu goremiyorsa bizi 1 devrelik takim olarak goruyorsa onu kosulsuz sevip destekleyen antrenorunu,taraftarlarina deger vermiyorsa bu karakter zaafidir biz de aliriz iki italyan olustururuz tandemi ama bundan sonra gelecek her altyapi oyuncusunu boyle kosulsuz desteklenmemesi gerektigini ogretmis olur bize alkislarken bile yutkunuruz.
sacmalama
ozan bu noktaya kimsenin lutfuyla gelmedi
bileginin hakkıyla soke soke aldı formayı
eline gecen fırsatı tabi ki degerlendirecek

Yok dayanamadım zaten Anasını silkelediğimin evladına. Neler neler saçmalıyor. Şu an çizgisini aştı.
bejekeli o renktaş mazur gör 8 senede bir şampiyon olan 2 şampiyonluk haybeden gelen ne bizim nede şikecilerin sallamadığı bir kulübün taraftarı o.O yüzden mazur görmeli acımalıyız ona.İbret almalıyız.AlLah muhafaza ya bizde bejekeli olsaydık.Erkek olarak çarşı pazar mı gezecektik

Fatih hoca sanırım takımda bir doymuşluk sezdiki kadroyu yenilemeye yönelik işler yapıyor.

sacmalama
ozan bu noktaya kimsenin lutfuyla gelmedi
bileginin hakkıyla soke soke aldı formayı
eline gecen fırsatı tabi ki degerlendirecek
O formayı vermeseydik ptt.1ligde söke söke oynardı. Ş.liginde oynatmasaydık kim talip olurdu.asıl şaçmalayan sensin

Yani bu duruma biraz da Ozan Kabak kendisini hazırladı. Tutup menajerinin gazıyla Galatasaray ile sözleşme pazarlığı yaparsan taraftar da haklı olarak madem sözleşme için pazarlık yapabilecek kadar oldun o zaman bu hataları yapmayacaksın der ...

Yok ama teklif ilk sunulduğunda Galatasaray ile şartsız şekilde yola devam etmek istiyorum deseydi bu duruma hiç gelinmezdi. Ama çocuk da kendisi hakkında çıkan haberlere kaptırdı sanırım düşünsene 18 yaşındasın ManU senin için maça scout gönderiyor ne bileyim ManCity ile adın geçiyor filan doğru olmasa bile ister istemez bir gaza gelir adam

Yani Ozan 'ın hatası kendisini parlatan Galatasaray ve Fatih Terim 'in değil de menajerinin lafıyla hareket etmesi ...
Ben burda hatayi tamamen ozanda görüyorum, menajer herzaman para kazanmak ister. Ilk teklif geldi an ozanin yapmasi gereken hocasiyla ve yönetimle konusmasi lazimdi, benim icin teklif var ama galatasarayi simdilik terk etmek istemiyorum ama ayni anda zamli yeni bir kontrat yapalim diyebilirdi. Heralde yönetimde maasina iyi bir zam verir simdiki gibi olay olmadan tatliya baglanirdi.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt